Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan, primele imagini de pe patul de spital. Ultimele informații despre starea artistei

Andreea Bălan, primele imagini de pe patul de spital. Ultimele informații despre starea artistei

GALERIE FOTO (6) Andreea Bălan a ajuns la spital

Au apărut primele imagini de pe patul de spital, unde este internată Andreea Bălan după ce a acuzat dureri abdominale. Artista a postat câteva Instastory-uri și a transmis fanilor un mesaj emoționant despre starea ei și despre diagnosticul pe care medicii i l-au depistat.

Primele imagini cu Andreea Bălan din spital

Au apărut primele imagini cu Andreea Bălan din spital, după ce a a fost internată, pentru că acuza dureri în zona stomacului. Artista a postat două Instastory-uri în care a dezvăluit starea ei actuală de sănatate și diagnosticul pe care medicii i l-au indentificat. Într-unul dintre ele, cântăreața a pus un selfie în care este îmbrăcată într-un halat de spital și totodată, a avut grijă să poarte și un machiaj impecabil. Mai mult, a pus și un filmuleț cu note muzicale.

Ce mesaj a transmis artista fanilor și ce diagnostic are

Artista a transmis fanilor de pe patul de spital că este bine și că medicii i-au descoperit abces abdominal.  Totodată, nu a fost nevoie de o nouă operație. Acum ea se află sub tratament și observația personalului medical. Mai mult, cântăreața a precizat că abia așteaptă să își vadă fetițele și că i-au fost alături persoanele dragi.

George Burcea s-a interesat de stare Andreei

George Burcea s-a interesat de starea de sănătate a fostei sale soții. Actualul iubit al artistei, Tiberiu Argint, nu s-a mișcat de lângă patul cântăreței. Vestea că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital i-a alarmat pe fanii artistei, care s-au grăbit în a-i transmite urări de bine și mesaje în care îi doresc multă sănătate.

Și cum frumoasa blondină s-a obișnuit să-și țină fanii la curent cu tot ce i se întâmplă, pe contul oficial de Facebook al Andreei Bălan a apărut mesajul „Viața îți dă cât poți duce”, semn că este obișnuită cu provocările pe care viața i le trimite.

”Da ai dreptate,după nori vine si soare tot raul va duce si spre bine, multa sanatate.

Sănătate multă Andreea, Dumnezeu să-ți fie alături. Fără păreri de rău, așa e. Curaj…..

Pupici și sărutări dulci mulți ani fericiți și frumoși și sănătoși noroc în dragoste și fericire alături de copiii pe care îi dorești și cu cei dragi tie!
Poti duce totul esti un exemplu de mama artista o persoana care ai trecut peste problemele din viata ta personală si iti crești exemplar fetițele si le iubești, te merita o persoana care intr adevăr are ochi numai pentru tine. ” – sunt câteva dintre mesajele de încurajare pe care fanii i le-au transmis artistei.

Andreea Bălan a fost dusă de urgență la spital luni noaptea, după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Nu este pentru prima dată când Andreea se confruntă cu probleme de sănătate, aceasta fiind la un pas de moarte când a născut-o pe Clărița. În urmă cu un an, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în timp ce o năștea pe Clara. Artista a intrat în stop cardio-respirator, dar medicii au reușit să o salveze. Vedeta și-a revenit abia după 20 de ore de la naștere, iar în tot acest timp, fostul său soț, actorul George Burcea a stat alături de ea. După ce și-a revenit, blondina și-a ținut la curent fanii cu starea sa de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: