Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a ajuns la spital. Artista va fi operată de urgență

Andreea Bălan a ajuns la spital. Artista va fi operată de urgență

Andreea Bălan a ajuns la spital

Andreea Bălan a fost dusă de urgență la spital luni noaptea, după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Se pare că medicii i-au pus un diagnostic nu tocmai bun, artista fiind nevoită să sufere o intervenție chirurgicală. Nu este pentru prima dată când Andreea se confruntă cu probleme de sănătate, aceasta fiind la un pas de moarte când a născut-o pe Clărița.

Andreea Bălan a ajuns la spital. Artista va fi operată de urgență

Andreea Bălan se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artista a fost dusă de urgență la spital în cursul nopții de luni, după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Conform Viva.ro, medicii de la spital i-au pus un diagnostic crunacesteia, fiind nevoită să intre în operație cât mai repede. Andreea este internată într-un spital privat din București, unde este supravegheată de către medici. Se pare că artista va fi operată în cursul zilei de miercuri. ‘Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut‘, a declarat un apropiat al vedetei. La câteva ore după ce a ajuns la spital, Andreea a postat o imagine pe Instagram, alături de un mesaj cu subînțeles:’Viața îți dă cât poți duce’.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

În urmă cu un an, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în timp ce o năștea pe Clara. Artista a intrat în stop cardio-respirator, dar medicii au reușit să o salveze. Vedeta și-a revenit abia după 20 de ore de la naștere, iar în tot acest timp, fostul său soț, actorul George Burcea a stat alături de ea. După ce și-a revenit, blondina și-a ținut la curent fanii cu starea sa de sănătate.

Se pare că viața nu a fost tocmai roz pentru Andreea Bălan, dar de fiecare dată, artista a reușit să treacă cu bine peste orice situație delicată. La începutul anului, jurata de la Te cunosc de undeva a anunțat că divorțează după un an de căsătorie, acuzând pe George că ar fi consumat substanțe interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: