Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au dat-o de gol

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au dat-o de gol

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au dat-o de gol

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au dat-o de gol. Iată detaliile!

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express

În timp ce se afla pe traseu, alături de coleg ei, Andreea Antonescu, Andreea Bălan a recurs la un gest neașteptat, acela de a minți. Blondina a fost dată de gol de producătorii emisiunii.

În cadrul celei de-a doua etape din Mexic, în cursa pentru imunitate, două echipe au fost sancționate de către producătorii emisiunii pentru că au depășit limita legală de viteză pentru proba respectivă. Astfel, Scărlătescu și Doina au format prima echipă penalizată și André cea de-a doua echipă. Cu toate acestea, blondina nu a acceptat verdictul producătorilor:

Da, și pe noi ne-au penalizat, din cauză că mergea șoferul ca nebunulȘi am mers cu viteză”, a comentat Andreea Bălan.

Am mers cu viteză, dar n-am mers cu viteză că i-am zis noi să meargă mai repede”, a explicat Andreea Antonescu.

Așa mergea el”, a concluzionat Andreea Bălan.

Cu toate acestea, producătorii emisiunii au demonstrat că Andreea Bălan a mințit, astfel că pe micile ecrane, telespectatorii au văzut cum Andreea Bălan îi cere șoferului să meargă mai repede.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

André s-au cazat în cadrul competiției la o femeie care rămăsese văduvă și își creștea singură copiii, motiv pentru care Andreea Bălan s-a emoționat și a lăcrimat minute în șir:

Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu.

A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”, a declarat Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: