Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, reacție după zvonurile că George Burcea și Viviana Sposub se despart. Mesajul transmis de artistă fostului soț

Andreea Bălan, reacție după zvonurile că George Burcea și Viviana Sposub se despart. Mesajul transmis de artistă fostului soț

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea cu un mesaj subtil la adresa fostului ei soț, George Burcea, a cărui relație cu Viviana Sposub pare că se apropie tot mai mult de sfârșit.

Andreea Bălan a ajuns la una dintre cele mai bune variante ale ei! Iubită de fiicele sale și bărbatul care a făcut-o să renască după divorț, adorată de fani pentru muzica și show-urile sale, am putea spune că artista a ajuns să aibă tot ceea ce-și dorește. Și în timp ce fostul ei soț pare să aibă ceva probleme în relația de cuplu cu Viviana Sposub, artista surprinde pe toată lumea cu o postare pe care mulți au văzut-o drept un mesaj subtil la adresa fostului soț.

Andreea Bălan, reacție după zvonurile că George Burcea și Viviana Sposub se despart

Totul se întâmplă în timp ce George Burcea ar avea probleme serioase în relația actorului cu iubita lui, Viviana Sposub. Iar Andreea Bălan pare că vrea să arate opusul, după divorțul de Burcea. Iar după ce zvonurile despre despărțire între Viviana Sposub și George Burcea au apărut, postarea Andreei Bălan apare ca o reacție a artistei la aceste informații.

De ceva timp, relația dintre Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan a ajuns sub semnul întrebării. Vedeta TV a șters toate pozele de cuplu pe care le postase cu George Burcea. Mai mult, nici nu îl mai urmărește pe actor. Apropiații cuplului a mărturisit și că Viviana Sposub nici nu îi mai răspunde iubitului la telefon.

În tot acest timp, Andreea Bălan pare că o duce din ce în ce mai bine. Fosta soție a lui George Burcea a postat o fotografie, cu un mesaj subtil pentru tatăl fetițelor ei, după cum au interpretat chiar fanii artistei.

„Odată ce devii neînfricat, viața devine nelimitată”, este mesajul pe care Andreea Bălan l-a postat la o fotografie în care apare zâmbind, fiind într-o formă de zile mari.

Fanii sunt de părere că artista a trecut deja cu bine peste divorț. Iar relația cu Tiberiu Argint pare să îi priască extrem de mult artistei.

Viviana Sposub și George Burcea, la un pas de despărțire?

Se vorbește de câteva zile despre despărțirea dintre Viviana Sposub și George Burcea. Pare că problemele în paradis au început după o petrecere între băieți, la care a participat actorul.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, au povestit surse apropiate cuplului, potrivit Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: