Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan se căsătorește cu Victor Cornea?!„Marele anunț că sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea”

Andreea Bălan se căsătorește cu Victor Cornea?!„Marele anunț că sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea”

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu din vara anului 2023.

Andreea Bălan, cunoscuta artistă din România, și tenismanul Victor Cornea au fost recent în centrul atenției, după ce pe legitimația primită de Andreea la un eveniment sportiv în Atena, numele ei a apărut ca Andreea Cornea Bălan. Această detalii a stârnit speculații intense în rândul fanilor și al presei, sugerând posibilitatea că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în vara anului 2023

Cuplul, care a devenit oficial în vara anului trecut, și-a trăit relația sub ochii publicului, împărtășind momente din viața lor prin vloguri și postări pe rețelele sociale. Participarea activă a Andreei alături de Victor la turneele de tenis, inclusiv la Australian Open și recent la Cupa Davis în Atena, demonstrează devotamentul său față de partener și pasiunea împărtășită pentru sport.

Într-un vlog recent, Andreea a clarificat situația, explicând că modul în care este identificată pe legitimațiile de acces la evenimentele sportive variază de la un turneu la altul, fiind uneori etichetată ca antrenor, alteori ca soție sau fizioterapeut. Această practică a generat confuzii și speculații, însă Andreea a subliniat că aceste titulaturi sunt pur formale și nu reflectă o schimbare în statutul său civil.

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach ( n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate “, a precizat solista în ultimul ei vlog.

Ce a transmis tatăl cântăreței

Părintele artistei, Săndel Bălan, a confirmat de asemenea că nu are cunoștință despre o eventuală căsătorie a fiicei sale, lăsând să se înțeleagă că zvonurile sunt neîntemeiate.

„Nu știu nimic, nu am vorbit cu Andreea despre vreo căsătorie”, a precizat Săndel Bălan, pentru Click.ro.

Relația dintre Andreea și Victor a început într-un mod neconvențional, tenismanul câștigând atenția artistei printr-un simplu mesaj de felicitare pe Facebook. Andreea a apreciat abordarea sa sinceră și diferită de tentativele obișnuite de „agățare” online, dezvoltând o conexiune bazată pe valori și interese comune.

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit dragostea. De ziua mea, pe 23 iunie, am putut să facă marele anunț că sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea. Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară și bineînețeles am fost foarte curioasă să merg cu el în turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile”, a spus atunci artista.

Înainte de relația cu Victor Cornea, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, cu care are două fiice. Divorțul lor, finalizat în martie 2022, a fost un proces lung și, potrivit spuselor artistei, dificil.

Prin deschiderea și sinceritatea cu care abordează viața personală în spațiul public, Andreea Bălan demonstrează curajul de a-și trăi viața după propriile reguli, punând accent pe fericirea personală și pe relația cu fanii săi. Zvonurile despre căsătorie, deși neconfirmate, arată interesul constant al publicului pentru viața personală a vedetelor, dar și importanța clarificării oricăror neînțelegeri direct de la sursă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: