Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, sexy pe Internet! Artista s-a fotografiat în lenjerie intimă

Andreea Bălan, sexy pe Internet! Artista s-a fotografiat în lenjerie intimă

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan, sexy pe Internat!

Andreea Bălan, sexy pe Internet! Andreea Bălan continuă să-și surprindă fanii cu postările sale de pe rețelele de socializare. Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a fotografiat în lenjerie intimă și i-a șocat pe internauți cu formele sale de invidiat.

Andreea Bălan, sexy pe Internet! Artista s-a fotografiat în lenjerie intimă

Andreea Bălan, sexy pe Internet! Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste de la noi. Cântăreața a reușit să devină mamă în urmă cu câțiva ani, având în prezent două fetițe minunate. Cu toate astea, blondina a avut grijă de imagine sa. Recent, Andreea a postat câteva fotografi în lenjerie intimă, iar internauții au rămas șocați de silueta vedetei. Andreea Bălan are un corp perfect și foarte lucrat, fiind și o bună dansatoare. Chiar dacă în ultimii ani, vedeta a trecut prin situații dificile, având probleme de sănătate care i-au pus în pericol dar și divorțând de soțul ei, tatăl fetițelor. Ei bine, soarele a răsărit și pe strada ei. Cântăreața iubește din nou și se simte împlinită și liniștită alături de partenerul ei, Tiberiu Argint.Iar acest lucru se observă și din postările publicate de aceasta în mediul online. Andreea s-a pozat în lenjerie intimă în fața oglinzii, acolo unde și-a etalat corpul bine lucrat.

Andreea Balan, in lenjerie intima

Deși are o relație de câteva luni cu afaceristul Tiberiu Argint, Andreea Bălan nu vrea să se mute cu acesta. Potrivit apropiaților artistei, Andreea evită, momentan, să se mute împreună cu Tiberiu, pentru că așteaptă să divorțeze de George Burcea. ”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Andreea Bălan, despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, aceștia având deja câteva luni bune de când sunt împreună. Deși artista obișnuia să vorbească deschis despre relațiile sale amoroase, de această dată, vedeta a preferat să fie discretă, menționând că nu va mai vorbi despre relația sa în public. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea la începutul anului trecut, la doar un an de la nuntă. Conform blondinei, actorul avea probleme cu consumul de droguri și se răcise față de ea. Astfel, artista a decis să pună punct căsniciei, deși au împreună două fetițe, Maia și Clara. Totodată, George Burcea și-a refăcut și el viața alături de fosta asistentă Tv, Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii Ferma 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: