Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Care este motivul

Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Care este motivul

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Andreea Bălan a reușit, în sfârșit, să își găsească liniștea, după ce anul trecut a avut parte de momente dificile. După ce s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, Andreea s-a îndrăgostit de afaceristul Tiberiu Argint, dar cu toate astea, blondina refuză să locuiască împreună cu el. Care este motivul?

Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Care este motivul

Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul anilor viața sa amoroasă a ținut primele pagini în presă. Cu toate astea, viața sa a luat o întorsătură radicală după ce s-a despărțit de soțul său, George Burcea. După perioada în care a trecut prin situații dificile, Andreea și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, și conform spuselor sale, a început să prețuiască fiecare moment petrecut alături de partenerul ei. Însă, cu toate astea, Andreea Bălan refuză să se mute cu Tiberiu Argint. Conform unor surse, artista și-ar dori să locuiască separat de iubitul ei până când își încheie socotelile cu George Burcea. „ Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

În momentul de față, Andreea se declară o femeie împlinită și liniștită, avându-le alături pe cele două fiice ale sale, Clara și Maia. „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a postat o serie de imagini incendiare pe Internet

Frumoasa blondină a încins atmosfera pe rețelele de socializare cu imaginile pe care le-a postat. Aceasta apare îmbrăcată sumar, care lasă la vedere o persoană care are mare încredere în ea. Fanii acesteia a apreciat din plin imaginile postate de ea, unii internauți fiind de părere că i se potrivește această ipostază de fată rea și rebelă. „Wow, arăți minunat”, „Awww”, „Superbă”, „Cea mai frumoasă blondă din România”, „Ești de o frumusețe de nedescris” sau „Superbă și frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

Andreea Bălan este într-o formă de invidiat, trupul său fiind întreținut tot timpul cu foarte mult sport și dans. Artista a declarat într-un interviu că disciplina o ajută foarte mult, dar și mâncarea sănătoasă, pe care vedeta nu contenește să o consume. Totodată, odihna este foarte importantă pentru sănătatea artistei, fiind foarte atentă în tot ceea ce face pentru bunăstarea organismului.

Andreea Balan, aparitii incendiare pe Internet
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: