Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte. George Burcea, „pedepsit” să aibă grijă de fetițe

Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte. George Burcea, „pedepsit” să aibă grijă de fetițe

GALERIE FOTO (6) Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte

Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte. Andreea Bălan se răsfață în compania iubitului ei, după ce aceștia au plecat împreună la munte. De această dată, escapada a fost mult mai palpitantă pentru că artista a învățat să schieze. Vedete și-a ținut la curent fanii cu activitățile sale din vacanță. În tot acest timp, George Burcea este cel care a rămas să aibă grijă de Ella și Clara.

Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte. George Burcea, „pedepsit” să aibă grijă de fetițe

Andreea Bălan se răsfață împreună cu iubitul la munte. Andreea Bălan este o femeie împlinită, acum că și-a găsit, în sfârșit, un partener care este alături de ea. Vedeta a luat o pauză de la viață de artist și de mamă, și a decis să plece într-o escapada cu Tiberiu Argint, la munte. Recent, Andreea le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a învățat să schieze, cu toat„Dragi tovarăși și prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Gata, mi-am luta inima în dinți! Nu știu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o să fie o nebunie! Să îmi țineți pumnii!”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea a plecat la munte împreună cu iubitul său, Tiberiu Arginy, și sora acestuia, prezentatoarea Sonia Argint Ionescu. Ei bine, în timp ce artista se distra alături de partenerul său, fostul său soț, George Burcea a rămas să aibă grijă de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara. Actorul a postat mai multe filmulețe și imagini pe pagina sa de Instagram, unde pare extrem de fericit că își petrece timpul alături de fetițele sale.

De ce nu divorțează Andreea Bălan de George Burcea la notar

Mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit la începutul anului 2020, când artista a confirmat că a decis să se despartă de tatăl fetițelor sale, la numai un an de la căsătorie. Pentru că nu mai există nicio șansă de împăcare și ambii și-au găsit alți parteneri, cei doi au decis să divorțeze. Dar Andreea Bălan are un scop, și acela de a obține custodia exclusivă a celor două fetițe. Așadar, vedeta dorește să divorțeze în instanță și nu la notar. „Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan.

Actorul George Burcea trăiește o poveste de dragoste alături de fosta asistentă de la PRO TV, Viviana Sposub. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii Ferma 2020, prezentată de Mihaela Rădulescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: