Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Iubitul Vivianei Sposub închiriază vila fostei soții

George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Iubitul Vivianei Sposub închiriază vila fostei soții

GALERIE FOTO (3) George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Iubitul Vivianei Sposub închiriază vila fostei soții

George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Se pare că George Burcea a scos la închiriere vila în care a locuit cu Andreea Bălan.

George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile

George Burcea, care este actualul iubit al Vivianei Sposub, a postat anunțul pe un site de vânzări și intermedieri, fiind el trecut ca persoană de contact, deși vila îi aparține doar Andreei Bălan.

Anunțul postat de George Burcea în anul 2018, este valabil și în ziua de astăzi, semn că acesta a fost reînoit și că a rămas actual. Vila este situată în zona Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică și îi aparține 100% Andreei Bălan, fiind un bun dobândit înaintea căsătoriei cu George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Este ciudat faptul că actorul a rămas în continuare persoană de contact pentru cei care își doresc să închireze respectivul imobil, potrivit wowbiz.ro.

Pentru a se muta în casa Andreei Bălan, potențialii chiriași trebuie însă să scoată o sumă consistentă din buzunar, mai exact, suma de 1.600 euro pe lună. Mai mult, suma nu s-a schimbat absolut deloc în cei doi ani de când a fost postat anunțul, chiar dacă între timp a apărut și o pandemie care a schimbat destul de multe în societate și în economie.

George Burcea caută o familie să se mute în vilă

George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat socotelile! Aceștia se află în acest moment în plin divorț, început oficial pe 1 octombrie, la Judecătoria Buftea.

Cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de un an și fiecare și-a făcut, între timp, o altă relație: George se iubește cu Viviana Sposub iar Andreea cu Tiberiu Argint. Despărțirea nu a fost deloc una lipsită de incidente, ba din contră, George ajungând chiar la poliție din cauza problemelor de comportament.

”Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pe strada…., zona…., cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”, se arată în anunțul postat de George Burcea, referitor la vila Andreei Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: