Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea s-a dezlănțuit! Ce i-a transmis actorului Florin Zamfirescu

George Burcea s-a dezlănțuit! Ce i-a transmis actorului Florin Zamfirescu

A fost prins drogat la volan, dar a scăpat de dosar penal

George Burcea reacționează la postarea actorului Florin Zamfirescu, în care acesta nu-l consideră pe el actor. George Burcea i-a explicat detaliat cum stau, de fapt, lucrurile.

George Burcea s-a dezlănțuit

George Burcea s-a dezlănțuit atunci când a văzut postarea actorului Florin Zamfirescu. George Burcea i-a dat un răspuns dur și i-a precizat că el este de fapt un actor, potrivit wowbiz.ro.

George Burcea i-a amintit lui Florin Zamfirescu că el a absolvit UNATC și că, la un moment, dat, cei doi au filmat împreună pentru o piesă de teatru.

„Ziua bună domnule profesor Florin Zamfirescu
si sãrbãtori cu sănătate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacă nu mă anunta un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici in urmatorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi si implicit eu, ,,actorul” George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vă pregăteati de o pensie usoară, domnule.

Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am făcut si eu ce am putut si să stiti ca sunt mândru de mine si chiar tin capul sus, nu ca altii de la institut care n-au stiut decât să-l vandalizeze si mai apoi sa-l abandoneze.

Domnule profesor, am si filmat împreuna la un moment dat, dar vă înteleg atât bătrânetea, cat si nepasarea către colegi sau viitori colegi pe i-ati antrenat chiar Dv, domnule. Din păcate, la facultate tronează de multi ani atât incapacitatea celor care conduc si predau la această institutie, cat si lipsa de sânge în instalatie pe care cu totii ar fi trebuit cumva, cândva…..să îl detină”,a scris George Burcea, pe Facebook.

George Burcea nu s-a lăsat și a mai scris în continuare. A făcut referire la faptul că actorul Florin Zamfirescu a ajuns un om frustrat.

Sa fiti linistit si împăcat că unele generatii pleacă, iar altele sunt gata să vină dupã celelalte. Stati linistit, ca si nouă ne va veni rândul. Cu mesajul postat de Dv mi s-a confirmat încă o dată faptul că indiferent cât de bun, frumos si talentat ai fi în tinerete, bătrânetea combinată cu nemultumirile vietii, te duc într-o zonă destul de sensibilã. Imi pare rau pt Dv. Stimabile, as mai scrie multe lucruri, dar ma opresc si nu de teamă sau de rusine, ci din dorinta de a-mi pastra energie si pentru lucrurile care chiar conteaza cu adevarat pentru mine. Doresc să vă multumesc din inimă cã în prag de sarbatori ,,m-ati dus din nou” în facultate ca sa resimt atitudinea urâcioasă, frustrarea, nemultumirea si/ sau nepăsarea profesorilor care au tupeul să predea de pe scaunele pe care au stat cândva ,, monstrii frumosi” ai teatrului si filmului românesc. ,,Sărbãtori în continuare”, domnule profesor 😜😘”,a încheiat George Burcea.

Ce a scris Florin Zamfirescu

Reacția lui George Burcea vine în contextul în care Florin Zamfirescu a scris pe facebook: „Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele asta”, a scris actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: