Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub a mărturisit tot! Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea?

Viviana Sposub a mărturisit tot! Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea?

GALERIE FOTO (2) Viviana Sposub a mărturisit tot! Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea?

Viviana Sposub a mărturisit tot! Iubita lui George Burcea a răspuns la întrebarea care stătea de mult pe buzele tuturor, aceea dacă are sau nu silicoane. 

Viviana Sposub a mărturisit tot! Are sau nu silicoane?

Viviana Sposub este una dintre cele mai răvnite vedete din showbiz-ul românesc, însă de ceva timp, de ea are parte doar George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Fosta asistentă TV are un corp de invidiat și mai ales un bust generos care i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă are sau nu silicoane.

Acum, Viviana Sposub a mărturisit tot! A vrut să nu mai fie întrebată constant de fanii ei dacă și-a făcut vreo intervenție estică în zona bustului și a răbufnit într-o declarație pentru viva.ro. Într-un interviu acordat recent, Viviana Sposub a povestit totul despre sânii ei. Aceasta a spus că nu are silicoane, ci că o moștenește pe bunica ei și este tare mândră de acest lucru.

”Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a declarat Viviana Sposub.

Însă, chiar și cu un bust care este invidiat de toate femeile, iubita lui George Burcea a fost mult timp complexată de mărimea sănilor ei. Dacă unele fete își doresc încă din adolescență să aibă sâni mari, Viviana Sposub a mărturisit că ea a fost extrem de complexată de acest lucru.

”Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu! Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret”, a mărturisit Viviana.

Viviana Sposub și George Burcea au petrecut clipe romantice de Crăciun

George Burcea și Viviana Sposub se bucură de-a dreptul de Crăciunul din acest an. Cei doi se iubesc mult și nu ezită să-și împărtășească sentimentele pe rețelele de socializare. George Burcea a ținut să-i facă o declarație de dragoste iubitei lui. El a postat pe Instagram o fotografie cu Viviana iar la descriere a scris un sincer: ”Te iubesc, minune!”

”Sã ne fie cu liniste și dragoste. Te iubesc, minune!”, a scris George Burcea pe contul său de Instagram.

Viviana Sposub a mărturisit tot! Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea?

Și Viviana Sposub îl iubește la fel de mult pe George Burcea. Ea a declarat într-un interviu că el i-a oferit multă încredere în sine de-a lungul timpului și că i-a fost ca un sprijin. Mai mult, Viviana Sposub a mărturisit tot! Ea spune că au început să se iubească natural.

”George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul.A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.”, declara Viviana Sposub la începutul relației cu George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: