Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub, clipe romantice de Crăciun: ”Te iubesc, minune!”

George Burcea și Viviana Sposub, clipe romantice de Crăciun: ”Te iubesc, minune!”

George Burcea și Viviana Sposub se bucură de-a dreptul de Crăciunul din acest an. Cei doi se iubesc necontenit și nu ezită să-și împărtășească sentimentele pe rețelele de socializare. 

George Burcea și Viviana Sposub, clipe romantice de Crăciun

George Burcea și Viviana Sposub sunt unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz la ora actuală. Cei doi se iubesc de ceva timp, după ce s-au cunoscut la emisiunea Ferma. Crăciunul îl petrec împreună, iar George Burcea a ținut să-i facă o declarație de dragoste iubitei lui. El a postat pe Instagram o fotografie cu Viviana pe Instagram, și sub ea a scris: ”Te iubesc, minune!”

”Sã ne fie cu liniste si dragoste ❤️😘 @viviana.sposub. Te iubesc, minune!”, a scris George Burcea pe contul său de Instagram.

George Burcea și Viviana Sposub îmbrățișați.

Imediat fanii au reacționat cu mesaje frumoase la adresa celor doi porumbei. ”Sunteți niște frumoși !🙏/ Sa fiti fericiti!!/ Craciun fericit si multa iubire💞/ Minunati ca întotdeauna !❤️💖💓/ Ce frumosi sunteti 🤗😍 Craciun fericit cu multa sanatate 🤗😘 va pup/ Crăciun fericit 😘îmi sunteți tare dragi ❤️/ Doi oameni frumosi 😘”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite.

Viviana Sposub: ”George a fost sprijinul meu”

Și Viviana Sposub îl iubește la fel de mult pe George Burcea. Ea a declarat într-un interviu că el i-a oferit multă încredere în sine, de-a lungul timpului și că i-a fost ca un sprijin. Mai mult, ea spune că au început să se iubească natural.

”George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul.A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.”, declara Viviana Sposub la începutul relației cu George Burcea, pentru viva.ro.

Până să participe la emisiunea Ferma de la Protv, George Burcea a spus într-un interviu că nu cunoștea pe Viviana Sposub.

”Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma.

Întrebată într-un interviu pentru Click.ro. cât de lungă vede ea relația cu actorul, Viviana Sposub a răspuns: ”Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire” a spus Viviana Sposub pentru Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: