Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan o să-și iasă din minți! Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub

Andreea Bălan o să-și iasă din minți! Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au trecut la pasul următor în relația lor. Actorul a prezentat-o bunicii sale pe noua sa parteneră de viață. De asemenea, Viviana Sposub l-a prezentat pe George Burcea familiei ei.

George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub bunicii sale

George Burcea și Viviana Sposub încep să aibă o relație tot mai solidă. Viviana Sposub l-a prezentat pe actor familiei ei, iar actorul la rândul său, buncii sale, informează cancan.ro.

Bunica lui George Burcea a fost foarte bucuroasă să o cunoască pe focoasa brunetă. Ulterior, cei doi ”porumbei” au mers să o viziteze pe sora Vivianei, la Botoșani. Au luat masa împreună cu aceasta și cu cumnatul Vivianei, deopotrivă. Între timp, au postat și fotografii pe rețelele de socializare

”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️”, a scris George Burcea, pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut George Burcea și Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Protv.  Viviana Sposub este foarte încântată de George Burcea, îl consideră un bărbat minunat.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Întrebată într-un alt interviu cât de lungă vedete relația cu George Burcea, Viviana Sposub nu a avut un răspuns clar, dar a precizat că este singură că vor avea parte de multe momente frumoase împreună.

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire” a spus Viviana Sposub pentru Click.ro

George Burcea a dezvăluit că nu o cunoștea pe Viviana până să participe la celebra emisiune. ”Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: