Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan! Ce sfat i-a dat lui George Burcea în privința divorțului

Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan! Ce sfat i-a dat lui George Burcea în privința divorțului

Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan!

Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan! Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se finaliza. Cu toate că au decis să aibă o legătură amiabilă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, relațiile dintre cei doi sunt cât se poate de proaste. Dar, pentru ca lucrurile să fie mai simple, iubita actorului a decis să se implice în acest proces de divorț.

Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan! Ce sfat i-a dat lui George Burcea în privința divorțului

Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan! Jumătatea trupei Andre, Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze la începutul acestui an, după doar un an de căsătorite. Cu toate că cei doi au două fetițe minunate, Ella și Clara, povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc și surprinzător pentru cei apropiați lor. Deși părea să fie o despărțire fără scandal, cei doi și-au aruncat cuvinte dure unul celuilalt, motiv pentru care întreaga situația s-a complicat.

Dar situația dintre ei pare să se concretizeze, deoarece Viviana Sposub s-a aliat cu Andreea Bălan. Cu toate că iubirea dintre George si fosta asistentă Tv este la început, acesta nu este susținut în procesul de divorț nici de actuala sa iubită. Conform Wowbiz.ro, Viviana i-ar fi explicat actorului că situația lui este puțin complicatp, având în vedere că a fost prins la volan după ce ar fi consumat substanțe interzise, și ar fi părăsit căminul conjungal. Un apropiat al cuplului a explicat că Viviana i-ar fi spus lui George că ar fi mai bine să cedeze. ”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a spus un apropiat al cuplului Sposub-Burcea.

Mai mult, fosta asistentă a emisiunii „Vorbește lumea” i-ar fi propus lui Burcea să nu mai lungească prea mult divorțul și să accepte condițiile financiare puse de judecător. ”Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a mai spus sursa de mai sus.

Povestea de dragoste din George Burcea și Vivian Sposub

George Burcea a intrat în emisiunea Ferma. Sătenii versus Orășenii, având o situație delicată, pe plan sentimental, dar și profesional. După ce s-a despărțit de Andreea Bălan, au început să apară problemele în viața lui. În cadrul emisiunii de la PRO TV, actorul a vorbit fără perdea despre relația cu fosta sa soție și despre condițiile puse de aceasta. Ei bine, fostul soț al Andreei Bălan s-a îndrăgostit de colega sa din concurs, Viviana Sposub, cu care a decis să aibă o relație. După ce s-a aflat despre idila lor, cei doi au decis să-și oficializeze relația și să lupte pentru dragostea, indiferent de criticile unora. În prezent, George și Viviana își trăiesc iubirea, fiind aproape unul de celălalt. De cealalată parte, Andreea Bălan iubește și ea din nou, de această dată fiind decisă să nu-și mai afișeze relația în mediul online. Blondina are o relație cu afaceristul Tiberiu Argint.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: