Redactia.ro
Home » TV » Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub. Cei doi au planuri mari

Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub. Cei doi au planuri mari

GALERIE FOTO (4)

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz la momentul actual. Fostul soț al Andreei Bălan are planuri serioase cu prezentatoarea TV, motiv pentru care a ales să îi facă o surpriză. 

 

Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub

George Burcea pare mai îndrăgostit ca niciodată de Viviana Sposub. Astfel, cum decizia de a se certa cu fosta soție prin tribunale a devenit una publică, actorul a decis să își ia frumoasa iubită și să plece din București.  Destinația aleasă nu a fost deloc una întâmplătoare. George Burcea a decis să o ducă pe Viviana la Botoșani pentru a o prezenta rudelor, moment în care le-a spus și ce planuri are cu frumoasa prezentatoare TV.

”George Burcea a vrut să o prezinte pe Viviana rudelor sale, să afle părerea lor despre ea. Vrea să o ceară, cred că o va face cât de curând, poate chiar de Revelion, dar voia să ceară și părerea celor apropiați. Și, din ce am înțeles, toată lumea a fost încântată de Viviana, mai ales că , de fapt, le-a plăcut cum s-a comportat la Ferma, au zis că e ”Fata de casă”. Iar George este mai fericit ca niciodată epntru că relația pe care o are este una apobată de cei apropiați, de rude”, a spus o sursă apropiată celor doi, pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, rudele actorului sunt nerăbdătoare mai mult ca niciodată ca actorul să divorțeze de Andreea Bălan, pentru a-și oficializa noua relație.

 ”George  a avut surpriza ca, la Botoșani, să audp că Vuiviana este mai potrivită pentru el decât a fost Andreea și că ar fi bine să se căsătorească cât mai repede. Viviana, e adevărat, a fost doar lapte și miere cu apropiații lui, pe când Andreea Bălan a fost cum e ea de obicei, fără să caute neapărat să intre pe sub pielea altora”, porivit sursei citate.

Potrivit sursei citate, George Burcea chiar încearcă să o impresioneze pe Viviana prin mici gesturi pe care le face în ceea ce privește treburile casnice.

”George vrea să rămână acasă la Viviana Sposub, nu vrea să se mai întoarcă în casa în care stătea cu amicii lui după ce a plecat de la Andreea Bălan. A văzut că se înțelege bine cu Viviana, ea este îndrăgostită de el așa că vrea să se lase dus de val. Și, ca să o impresioneze, se ocupă de tot din casă, vrea să arate că e bărbatul perfect. Iar Viviana e fericită că un bărbat mai matur decât ea se comportă așa, că o răsfață, că spală, calcă, face mâncare și curățenie, așa că îi dă de înțeles că ar mai putea locui alături de el”, a declarat o sursă apropiată celor doi îndrăgostiți, pentru WOWbiz.ro.

Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub

George Burcea a povestit cum a cunoscut-o pe Viviana și cum au evoluat lucrurile între ei. Actorul a făcut declarații emoționante cu privire la momentele pe care le-au petrecut la “Ferma. Orășeni vs. săteni”.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi.”,a declarat George Burcea la emisiunea de la PRO TV.

Mai mult, George Burcea a subliniat că Viviana îl sprijină mult mai mult decât o făcea fosta soție, Andreea Bălan.

,Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a mai spus George Burcea cu privire la relația cu fosta soție, în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: