Redactia.ro
Home » Monden » Ce ritual are Viviana Sposub înainte de a se culca cu George Burcea! ”Eu nu am mai auzit așa ceva”

Ce ritual are Viviana Sposub înainte de a se culca cu George Burcea! ”Eu nu am mai auzit așa ceva”

GALERIE FOTO (2) Ce ritual are Viviana Sposub înainte de a se culca cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au legat o relație frumoasă pe parcursul emisiunii ”Ferma”. Acum, după ce filmările s-au terminat, ies la iveală detalii neștiute despre momentele în care cei doi au dormit împreună. 

Ce ritual are Viviana Sposub înainte de a se culca cu George Burcea

Vivian Sposub și George Burcea și-au continuat relația și după emisiunea de la ProTv, însă chiar dacă au apucat să se cunoască destul de mult, asistenta TV are încă probleme să se deschidă în fața noului ei iubit. Aceasta are un întreg ritual înainte de a se culca cu fostul soț al Andreei Bălan, scrie wowbiz.

Recent, Elena, concurenta de la ”Ferma”, a povestit că Viviana are un ritual aparte înainte de a merge la culcare cu George Burcea, ritual care ține în mare parte de încrederea ei în sine. Chiar dacă pare o tânără lipsită de inhibiții, asistenta TV este de fapt nesigură pe ea.

”Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena, cea mai tânără concurentă din emisiune.
Ce ritual are Viviana Sposub înainte de a se culca cu George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub au dormit împreună în Ferma

Concurenții au avut de îndeplinit o sarcină în cadrul competiției. Astfel doi câte doi au fost legați de mână, iar pe parcursul unei zile au fost nevoiți să facă diferite activități împreună. Surpriza cea mai mare a fost în momentul în care aceștia s-au băgat la somn, pentru că au fost de asemenea nevoiți să facă acest lucru împreună cu partenerul cu care fiecare a fost legat.

George Burcea fiind fermier șef a avut o cameră doar pentru el și frumoasa șatenă. Deși pe parcursul competiției niciunul nu a recunoscut că există sentimente la mijloc, actorul i-a făcut Vivianei o declarație: ”Este foarte frumoasă și…călduroasă”.

„Puteți să ne închideți luminile? Vă mulțumim foarte mult. Ce înseamnă să fii șef! Păi n-ai venit în camera șefului? Vă mulțumim foarte mult. Noapte bună”, a spus George Burcea, în timp ce se afla în pat cu Viviana Sposub.

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub nu este văzută cu ochi buni de toată lumea, în special de unii colegi de la Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: