Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub nu mai locuiesc împreună. Unde s-a mutat actorul

George Burcea și Viviana Sposub nu mai locuiesc împreună. Unde s-a mutat actorul

Au apărut noi informații picante despre cuplul momentului. Este vorba de George Burcea și Viviana Sposub. Cei doi nu mai locuiesc împreună, așa cum toată lumea credea. Actorul s-a mutat din cuibușorul de nebunii, iar gurile rele spun că a ajuns la ușa nașului său, nimeni altul decât apropiatul fostei soții, Adrian Temișan. Aflăm întreaga poveste chiar de la personajul principal, George Burcea.

George Burcea este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Fără să cântărim prea mult cine și ce, actorul și-a câștigat ceva capital de imagine în urma scandalurilor în care a fost implicat în ultima vreme.

George Burcea și Viviana Sposub nu mai locuiesc împreună

După divorțul de Andreea Bălan, acesta pare că s-a regăsit în brațele Vivianei Sposub, pe care a întâlnit-o la Ferma. Au stat ce au sta împreună, asumându-și public relația într-un final, și a mai venit o lovitură pentru actor. Atât el cât și frumoasa sa iubită au fost confirmați cu Covid-19. Așa că, la fel cum este cerința generală în acest caz, cei doi au rămas izolați împreună.

Însă de atunci și până în prezent, a trecut ceva timp. Deși toată lumea a rămas cu impresia că are loc o mutare permanentă pentru cei doi îndrăgostiți, iată că lucrurile nu au rămas așa. George Burcea a părăsit cuibușorul de nebunii. Au fost zvonuri că s-ar fi mutat la nimeni altul decât apropiatul fostei sale soții, Adrian Temișan.

George Burcea face singur lumină în această nouă enigmă din showbizul autohton. Actorul a declarat cum stă cu adevărat situația.

În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu, a declarat George Burcea într-un interviu recent acordat pentru Click.

Nașul Zhenon pe care George Burcea l-a menționat este nimeni altul decât actorul Iulian Burciu. Acesta este unul dintre cei trei nași de botez pe care i-a avut micuța Clara Maria a Andreei Bălan și a lui George Burcea. Ceilalți doi nași ai micuței sunt cuplul Adrian Temișan și Monica Davidescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: