Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, apariție incendiară pe Internet! Cum au reacționat fanii artistei

Andreea Bălan, apariție incendiară pe Internet! Cum au reacționat fanii artistei

GALERIE FOTO (7) Andreea Bălan, apariție incendiară pe Internet!

Andreea Bălan, apariție incendiară pe Internet! Andreea Bălan pare că trăiește cea mai bună perioadă din viața sa. Artista a reușit să treacă peste toate problemele și să se bucure de viață, alături de fiicele sale și de iubitul său, Tiberiu Argint. Recent, cântăreața și-a impresionat fanii, după ce a postat o imagine extrem de sexy, în care și-a expus trupul de invidiat și bine lucrat.

Andreea Bălan, apariție incendiară pe Internet! Cum au reacționat fanii artistei

Andreea Bălan, poze sexy pe Internet! Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Anul trecut a avut parte de o perioadă dificilă, după ce a divorțat de soțul său, actorul George Burcea. Cu toate că a încercat ca lucrurile dintre ei să se rezolve, cei doi au ajuns la divorț. Ba mai mult, artista și George Burcea și-au aruncat cuvinte dure, făcăându-i pe aproapiații lor să rămână șocați de cele auzite. Cu toate astea, situația a revenit la normal și atât Andreea, cât și George și-au găsit sufletul pereche. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste alături de afaceristul Tiberiu Argint, dar preferă să-și țină relația departe de ochii lumii. Andreea Bălan, poze sexy pe Internet!

Imaginile postate pe rețelele de socializare sunt dovada faptului că artista se simte mult mai bine și este fericită alături de iubitul și fetițele ei. Recent, jurata de la Te cunosc de undeva, a postat o imagine pe Instagram, surprinzându-și fanii cu formele sale apetisante. De asemenea, până și iubitul său a reacționat la fotografia postată de artistă. ”Iubita mea! Ești minunată!”, ”Superbă și minunată”, ”Cea mai superbă blondă din România”, au scris admiratorii Andreei. Putem spune că nu este pentru prima oară când Andreea își pune fanii pe jar. De Revelion, aceasta a petrecut alături de iubit, dar și de prieteni apropiați. Iar în acea seară a ales o rochie scurtă, argintie, cu paiete, care i-a pus în evidență picioarele și bustul generos.

Andreea Balan, poze sexy pe Internet

Andreea Bălan despre relația cu Tiberiu Argint

Deși fanii săi erau obișnuiți ca Andreea să vorbească despre partenerii ei, de această dată, blondina a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Invitată într-o emisiunea, Andreea Bălan a fost întrebată de relația pe care o are cu iubitul ei, dar a preferat să rămână discretă și dorește să nu-și mai expună viața personală. În schimb, artista a dezvăluit că este foarte liniștită și fericită. Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea la numai un an după ce se căsătorise, având împreună două fetițe, Clara și Ella. În momentul despărțirii, artista l-a acuzat pe George Burcea că se drogheaza, acesta fiind filat de autorități. La scurt timp, actorul reacționa dur pe rețelele de socializare, acuzând-o pe mama fetițelor sale de superioritate.
Actorul a participat la emisiunea Ferma 2020, acolo unde a cunoscut-o pe asistenta TV Viviana Sposub, cu care formează o relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: