Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a răbufnit pe Internet! Artista este revoltată de moartea bebelușului înecat la botez

Andreea Bălan a răbufnit pe Internet! Artista este revoltată de moartea bebelușului înecat la botez

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, criticata de fani

Andreea Bălan a răbufnit pe Internet! Mai multe vedete au răbufnit și și-au exprimat indignarea față de cazul bebelușului decedat după ce a fost botezat. Printre ei se numără și Andreea Bălan care a postat un mesaj pe rețelele de socializare, fiind indignată de această situație.

Andreea Bălan a răbufnit pe Internet! Artista este revoltată de moartea bebelușului înecat la botez

Andreea Bălan a răbufnit pe Internet! Luni, toată țara a fost șocată când a aflat că bebelușul din Suceava care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost botezat, a murit la spital. Iustin, de numai șase săptămâni nu a avut șansa de a surpaviețui, după ce ar fi înghițit o cantitate mare de apă în cristelniță. Multe vedete s-au arătat indigante față de această situație, iar printre ele se numără și Andreea Bălan care a postat un mesaj pe rețelele de socializare referitor la acest caz. Andreea Bălan a răbufnit pe Internet!

Andreea Bălan are două fetițe pe care le iubește extrem de mult, iar acest lucru a determinat-o să reacționeze la cazul bebelușului decedat după ce a fost botezat. Artista a postat un mesaj surprinzător pe contul ei de Facebook, spunând că se află în stare de șoc. De asemenea, Andreea le-a transmis un mesaj de condoleanțe părinților care și-au pierdut copilul. „Este inadmisibil așa ceva în 2021 și sunt complet șocată! Condoleanțe familiei! Sper să se ia măsuri!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Iustin a murit după ce a fost botezat

Duminică, 31 ianuarie Iustin a fost dus la Biserica Sf. Constantin și Elena din Suceava, pentru a fi botezat. Copilul a fost născut prematur și avea șase săptămâni când părinții au decis să-l creștineze. După ce a fost scos din cristelniță, copilul a intrat în stop cardio-respirator, medicii chemați la fața locului încercând să-l resusciteze. La scurt timp a fost transportat la spital, iar luni noaptea medicii au anunțat că nu s-a mai putut face nimic pentru cel mic.

Ceea ce trebuia să fie un eveniment unic pentru ei, s-a transformat în cel mai îngrozitor moment pentru părinții lui Iustin. Tatăl micuțului a vorbit despre momentul în care copilul lui a fost băgat în cristelniță, menționând că cel mic plângea când a fost băgat în apă. Se pare că bebelușul ar fi înghițit 110 ml de apă. „L-am dus la biserică pentru încreștinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă. Părintele l-a scos, l-a șters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a bușit sângele pe nas, l-am pus cu fața în jos, să scoată apa, nu și-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut… Dacă vezi copilul cu gura căscată și că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?”, a declarat tatăl îndurerat,, a declarat tatăl care și-a pierdut pruncul.

Între timp, protopopul Doru Budeanu de la Protopopiatul Sucevei a declarat că preotul care a creștinat bebelușul nu a făcut nicio greșeală, deoarece Taina Botezului se realizează prin cufundarea pruncului de trei ori în cristelniță. Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Suceava, preotul care a oficiat slujba de botez este cercetat, pentru ucidere din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: