Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Andreea Antonescu au facut show incendiar pe plajă! Cum s-au afișat acestea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au facut show incendiar pe plajă! Cum s-au afișat acestea

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan și Andreea Antonescu au facut show incendiar pe plajă! Cum s-au afișat acestea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au lăsat fanii cu gura căscată după ultima apariție pe plajă! Membrele trupei Andre s-au lăsat admirate în costume de baie minuscule la malul mării.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au facut show incendiar pe plajă! Cum s-au afișat acestea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt de nedespărțit după ce s-au renunit ca trupă și și-au rezolvat problemele dintre ele. Acum, cele două artiste sunt împreună peste tot și se bucură de vacanțele și de clipele relaxante. Cele două sunt în vacanță și o petrec de minune, așa cum se și vede, de altfel, în imaginile postate pe internet.

De curând, cele două cântărețe au fost surprinse de paparazzi cancan.ro pe malul mării, purtând costume de baie minuscule și etalându-și formele pe șezlonguri. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au pus pe ele costumele de baie colorate, și-au tras ochelari negri pe ochi și, în timp ce soarele arunca razele puternice pe corpurile lor, acestea au schimbat impresii.

Ce spune Andreea Bălan despre noul iubit

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc mai mult ca niciodată, iar asta se deduce din fotografia pe care tocmai au postat-o împreună. Cei doi au fost în vacanță, în Grecia, și s-au bucurat de momentele petrecute împreună, mai ales că a fost și ziua celebrei artiste.

Andreea Bălan a împlinit 37 de ani, iar cu această ocazie, iubitul ei, Tiberiu Argint, a publicat o fotografie cu ei pe contul lui de Instagram și a scris un mesaj de ziua ei: ”La mulți ani, iubita mea”. De asemenea, Andreea a postat și ea mai multe fotografii din vacanța din Grecia, însă singură. Interpreta preferă acum să își țină viața personală departe de camerele de filmat, și se pare că nici în emisiunile de televiziune sau în interviuri nu face declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește acum.

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. După ce a pus punct relației cu George Burcea, se pare că artista a inflorit la brațul noului iubit. Ea a făcut mai multe declarații pe margine acestui subiect.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mărturisit Andreea Bălan mai de mult într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: