Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și George Burcea și-au sărbătorit mezina împreună

Andreea Bălan și George Burcea și-au sărbătorit mezina împreună

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan și George Burcea și-au sărbătorit mezina împreună

Andreea Bălan și George Burcea și-au sărbătorit mezina împreună. Andreea Bălan a anunțat în urmă cu câteva zile că a pus capăt căsniciei cu George Burcea. Dar cei doi se pare că au decis să colaboreze, pentru a-i rupe turta fiicei lor, Clara. 

Andreea Bălan și George Burcea și-au sărbătorit mezina împreună

Fetița cea mică a artistei Andreea Bălan a împlinit un anișor, motiv pentru care aceasta i-a organizat o mică petrecere mezinei sale, pentru a-i rupe turta. Artista a postat pe rețelele de socializare imagini de la ziua Clarei,în care apăreau apropiați, prieteni, dar și nașii de cununie ai artistei, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Suspect a fost faptul că în imagini nu apărea George Burcea, tatăl celor două fețite ale Andreei Bălan, dar spre mirarea tuturor actorul și-a făcut prezența la petrecerea fiicei sale. La rândul său, George a postat mai multe imagini în care apare alături de cele două comori ale sale, Ela și Clara.

Andreea Bălan s-a  despărțit de soțul ei

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a confirmat faptul că relația ei cu George s-a încheiat după ce au apărut mai multe probleme între ei. Artista a declarat la emisiunea XNS că George și-a schimbat atitudinea în urmă cu câteva luni, iar faptul că s-a aflat că se droga a foct picătura care a umplut paharul.

Cântăreața a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat între ei încă din decembrie, când George și-ar fi schimbat comportamentul. Și-n ciuda vacanței comune din decembrie, lucrurile nu s-au îndreptat. Odată întorși acasă, actorul i-ar fi mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea. „Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare dată am încercat… ”uite familia, uite ce minunați suntem împreună”. Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult că a deschis o traumă singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a precizat Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: