Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Jador, din nou împreună în Belgia. Gestul care i-a făcut pe fani să creadă că între artiști e mai mult decât amiciție

Andreea Bălan și Jador, din nou împreună în Belgia. Gestul care i-a făcut pe fani să creadă că între artiști e mai mult decât amiciție

andreea balan si jador

Jador și Andreea Bălan au pus din nou fanii pe jar și au creat motiv de speculații. Prezenți la un concert în Belgia, cei doi s-au distrat de minune pe scenă, au făcut atmosferă, iar admiratorii lor se gândesc că ar forma o pereche frumoasă nu doar în fața publicului, ci și în spatele ușilor închise.

Andreea Bălan și Jador alimentează zvonurile conform cărora ar forma un cuplu

Recent, Andreea Bălan și Jador au dat lovitura cu o colaborare muzicală. Melodia lor a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România, așadar cei doi colegi de breaslă călătoresc împreună în țară și în străinătate pentru a o promova. Petrec mult timp împreună, cântă, dansează, iar fanii sunt de părere că apropierea dintre ei ar putea trăda ceva mai mult decât o simplă amiciție. De altfel, nici la concertul din Belgia artiștii nu s-au ferit să danseze în fața publicului, iar atingerile au fost nelipsite. Desigur, totul a făcut parte din spectacol și nu poate fi vorba despre debutul unei povești de amor.

@andreeabalan #CuInimaTa #Live in Belgia #AndreeaBalanShow #BestShow ♬ original sound – Andreea Balan

Prezenți la un concert în Belgia, Andreea Bălan și Jador i-au încântat pe fani, apoi nu au ratat ocazia de a se afișa din nou împreună pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, artista a dezmințit că între ea și solist ar exista sentimente de iubire. Îi leagă o prietenie frumoasă și bucuria pe care le-o aduce munca pe care o depun cu atât de mult drag.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună (…) Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, povestea Andreea Bălan, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Andreea Bălan nu a avut prea mult noroc în dragoste

Andreea Bălan se bucură de un succes fulminant în sfera profesională, însă norocul în dragoste a cam ocolit-o. A format un cuplu alături de Keo timp de aproape un deceniu, apoi a trăit o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, alături de care are două fetițe superbe.

După divorțul de acesta, Andreea a fost împreună o scurtă perioadă de timp cu fratele Soniei Argint, Tiberiu. După ce idila lor a ajuns la final, Andreea nu s-a mai afișat public alături de vreun bărbat și nici nu a dorit să ofere prea multe informații despre viața personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: