Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază. Cum a descoperit și ce simptome avea artista

Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază. Cum a descoperit și ce simptome avea artista

GALERIE FOTO (6) Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază

Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază. Artista a povestit că a fost diagnosticată cu diastază, o afecțiune des întâlnită la femeile care au copii. Vedeta le-a spus fanilor că nu se va opera pentru a scăpa de diastază. De asemenea, cântăreața a explicat cum a descoperit că suferă de această afecțiune.â

Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază. Cum a descoperit și ce simptome avea artista

Andreea Bănică a fost diagnosticată cu diastază, o afecțiune des întâlnită la femeiel cu copii. Artista în vârstă de 43 de ani este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă în viața ei. Andreea Bănică le-a spus celor din mediul online că a fost diagnosticată cu o afecțiune care îi dă bătăi de cap. Cântăreața a declarat că suferă de diastază, o afecțiune care apare la femeile care au copii, ce constă în separarea parțială a mușchilor abdominali drepți în timul sarcinii.

Printre simptomele diastazei se numără și senzațiile de balonare, arsurile stomacale, tulburări de tranzit intenstinal, incontinență urinară, dar și disconfortul în practicarea anumitor activități. Această afecțiune devine serioasă după naștere. Andreea Bănică se numără printre femeile care se confruntă cu acest lucru. Cu toate că face sport mereu, vedeta dezvăluie că este mai mereu balonată. Andreea le-a spus internauților că nu se va opera. „Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum, și balonată. E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului ceea ce este deranjant pentru mine făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și atunci am consultat un doctor.Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi, iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo, în permanență și dacă beau apă. Fiind o diastază mică nu o să recurg la operație prea curând”, a povestit Andreea Bănică pe pagina de Instagram.

Potrivit experților, pe lângă intervențiile chirurgicale, există și alte tratamente care pot ameliora această problemă. Așadar, femeile care se confruntă cu această afecțiune pot apela la kinetoterapie sau electroterapie.

Andreea Bănică nu mai poate folosi parfumurile

Artista se plângea în urmă cu câteva zile că nu mai poate simți mirosurile, motiv pentru care a fost îngrijorară. Andreea Bănică a spus că a intrat într-o parfumerie și nu a putut simți niciun miros, după care i s-a făcut rău. Mai mult, cântăreața a declarat că nu mai poate folosi niciun parfum sau creme, deoarece i se face  rău instant. Vedeta le-a cerut ajutorul internauților care se confruntă cu astfel de situație.

„Mi se întâmplă ceva dubios. Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile. Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă. Mi se face rău subit. Dacă aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, nimic”, a mai explicat Andreea Bănică în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: