Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, declarații sfâșietoare despre pierderea părinților! Artista a rămas orfană de la 24 de ani

Andreea Bănică, declarații sfâșietoare despre pierderea părinților! Artista a rămas orfană de la 24 de ani

Andreea Bănică

Andreea Bănică a făcut declarații sfâșietoare despre momentele grele prin care a trecut. Artista a povestit perioada marcantă prin care a trecut atunci când și-a pierdut ambii părinți, la distanță de numai doi ani.

Andreea Bănică, declarații sfâșietoare despre pierderea părinților

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o mulțime de fani care o susțin și este invidiată pentru cariera și familia pe care le are. Însă viața artistei nu a fost întotdeauna așa de bună.

Recent, Andreea Bănică a vorbit despre perioada marcantă prin care a trecut atunci când și-a pierdut ambii părinți, la distanță de numai doi ani. Despre tatăl ei, artista susține că acesta s-a stins din viață în urma unui accident. Bărbatul s-ar fi certat cu un vecin, iar în urma unei altercații ar fi căzut și s-ar fi lovit cu capul de bordură.

”Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt”, a spus Andreea Bănică Digi 24.

Andreea Bănică a declarat că tatăl ei o iubea mai mult ca pe sora ei, lucru pentru care cealaltă fiică a familiei era geloasă. Totodată, cântăreața a mărturisit că el a fost cel care a ajutat-o să facă primii pași către lumea artistică.

”Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la Casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică”, a continuat ea.

Andreea Bănică a fost apropiată mai mult de tatăl ei decât de mamă. Înainte cu câțiva ani înainte să moară, după ce s-a pensionat pe caz de boală, conform spuselor artistei, bărbatul începuse să consume alcool și a căzut în patima băuturii, motiv din cauza căruia au avut certuri în familie.

”Eu am avut o problemă, mama mea nu era așa de caldă, iubitoare, eu vorbeam mai mult cu tata. Eu cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală, nu cu mama. După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul. Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie să bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci”, a mai transmis cântăreața.

Artista mergea ziua la spital la mama ei și plângea

În ceea ce o privește pe mama ei, femeia a avut un destin la fel de tragic. Cea care i-a dat naștere Andreei Bănică a murit de cancer esofagian, la doi ani după soțul ei. Artista își amintește cu durere în suflet că dimineața mergea la spital la ea și plângea, iar seama mergea să cânte.

”Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a conchis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: