Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei? Declarațiile șocante făcute de artistă

De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei? Declarațiile șocante făcute de artistă

GALERIE FOTO (5) De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei_

De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei? Frumoasa artistă a șocat pe toată lumea când a dezvăluit că nu mai doarme în același pat cu soțul ei, Lucian. Andreea Bănică a spus și motivul care a determinat-o să ia această decizie.

De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei? Declarațiile șocante făcute de artistă

De ce nu mai doarme Andreea Bănică în același pat cu soțul ei? Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România. În anii 2000, blondina făcea furori împreună cu Cristina Rus, colega sa de trupă. La acea vreme, trupa Blondy era una dintre cele mai apreciate grupuri de artiști din România.

Anii au trecut iar Andreea Bănică a devenit o femeie în toată firea. În prezent, blondina este căsătorită cu prima sa iubire, Lucian Mitrea, având împreună doi copii. Vedeta se mândrește foarte mult că soțul ei o iubește necondiționat, iar cei doi copii, Sofia și Noah le face viața mult mai frumoasă.

Însă, de când a apărut băiețelul, Andreea Bănică și Lucian au fost nevoiți să se sacrifice. Astfel, vedeta nu mai doarme împreună cu soțul său, ci cu fiul său.”Dorm cu el (n.r. Noah) fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc. Eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit. Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, 26 de ani de relație

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți cu acte în regulă, dar puțin sunt cei care știu că vedeta nu și-a schimbat numele după căsătorie. Blondina a preferat să-și păstreze numele de domnișoară. Lucian si Andreea și-au unit destinele chiar de ziua artistei. „Chiar dacă m-am măritat, tot Andreea Bănică sunt. N-a vrut să mă ia cu nume, mi-a zis că mă ia cum m-a găsit. Eu am vrut să-i iau numele, dar trebuia să-l cheme și pe el Bănică și nu era cazul. Oricum, copiii noștri sunt și Mitrea și Bănică, au o grămadă de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar mă simt bine”, a mărturisit cântăreața.

Cât despre secretul unei căsnicii de vis, este clar că dragostea și încrederea sunt cele care stau la baza relației celor doi. Andreea Bănică a vorbit și despre o a treia sarcină, mărturisind că această variantă nu este exclusă, dar soțul său ar vrea să se oprească la trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: