Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării? Va fi inaugurat în 2021

Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării? Va fi inaugurat în 2021

GALERIE FOTO (3) Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării_

Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării? Andreea Bănică se numără printre artistele care și-au deschis afaceri profitabile, mai ales pe această pandemie de coronavirus. Așadar, pe lângă faptul că are o carieră de succes și o familie minunată, Andreea Bănică are și o avere impresionantă.

Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării? Va fi inaugurat în 2021

Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării? Cu toate că pandemia de coronavirus a stopat aproape toate activitățile oamenilor, majoritatea artiștilor având de suferit pe partea profesională, dar pe partea financiară unii dintre ei o duc bine. În această situație se află și Andreea Bănică. Blondina are o carieră de succes, o familie minunată și o avere impresionantă. Vedeta s-a asigurat de un trai bun dincolo de sumele provenite din cariera muzicală. Alături de soțul ei, Lucian Mintrea, Andreea Bănică a investit totul în hotelul pe care l-au construit și care va fi inaugurat în timpul anului acesta. Cum arată hotelul pe care Andreea Bănică îl are la malul mării?

Hotelul celor doi soți se află la Eforie Nord, acesta fiind locul în care au copilărit. În 2021, aceștia vor deschide ușile turiștilor, iar până atunci se vor ocupa de toate detaliile. Ultimul lucru pe care trebuie să-l mai facă este numele pe care-l va purta hotelul. “Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările” a spus Lucian Mitrea.

Hotelul vedetei este amplasat pe Str. Tudor Vladimirescu și are patru etaje, în cadrul există doar apartamente. Mai mult, unitatea de cazare are plajă privată. Se pare că ideea construirii acestui proiect i-a aparținut cântăreței. „Ideea mi-a venit mie la un moment dat, așa stând și privind marea și spunându-mi în gând ”eu vreau o pensiune aici sau orice la malul mării, să vină turiști, să văd oameni mulți fericiți””, a spus artista.

Ce le spune Andreea Bănică celor care se întreabă cum de are atâția bani.

În ceea ce privește averea artistei, Andreea a ținut să-i lămurească pe cei care s-au întrebat de unde a făcut aceasta o avere imensă. „Banii i-am făcut muncind și între timp i-am înmulțit, am dezvoltat mai multe afaceri și așa am făcut bani pentru a clădi acest hotel și pentru a lăsa o moștenire frumoasă copiilor noștri”, le-a explicat Andreea Bănică.

La începutul carierei sale muzicale, Andreea Bănică și Lucian Mitrea făceau bani numai din muzică, acesta fiind impresarul Andreei și a altor artiști. În urmă cu câțiva ani, Lucian și-a deschis o afacere imobiliară, iar acum este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Ilfov. Așadar, cu banii din muzică și imobiliare, cuplul a pus bazele unui hotel, în urmă cu doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: