Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, mărturie la tribunal în favoarea Claudiei Pătrășcanu! La ea a stat după ce Gabi Bădălău a dat-o afară

Andreea Bănică, mărturie la tribunal în favoarea Claudiei Pătrășcanu! La ea a stat după ce Gabi Bădălău a dat-o afară

Andreea Bănică, mărturie la tribunal în favoarea Claudiei Pătrășcanu. Cântăreața Andreea Bănică s-a prezentat, joi, la Judecătoria Sectorului 6, în calitate de martor în noul termen al procesului de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cele două au rămas prietene după ce au fost colege în trupa Exotic, iar artista a mărturisit jurnaliștilor că ea a luat-o de acasă pe Claudia Pătrășcanu atunci când a fost dată afară de Gabi Bădălău, cu tot cu copii.

Andreea Bănică, mărturie la tribunal în favoarea Claudiei Pătrășcanu

Andreea Bănică, mărturie la tribunal în favoarea Claudiei Pătrășcanu. Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălu, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, nu s-a încheiat încă. Cei doi au fost chemați, la Judecătoria Sectorului 6, într-un nou termen de judecată, pentru partaj și custodia copiilor. S-a prezentat și artista Andreea Bănică, bună prietenă cu Claudia Pătrășcanu, care a declarat și a venit cu dovezi în fața instanței, că ea a luat-o de acasă, cu tot cu copii, pe artistă, atunci când Gabi Bădălău i-a dat afară.

Claudia Pătrășcanu, detalii despre divorț. Artista a fost dată afară din casă împreună cu copiii

Andreea Bănică spune că a fost sunată de Claudia Pătrășcanu să o ajute, în ziua respectivă. Claudia Pătrășcanu plângea la telefon și era extrem de slăbită. Andreea Bănică a precizat că i-ar fi plăcut să fie lasată mai mult să vorbească în fața judecătorilor.

 “O cunosc de o viață pe Claudia, eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară din casă. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta, țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici. Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote! Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect. Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «blondo, m-a dat afară din casă!» M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut sa facă circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut”, a declarat Andreea Bănică la ieșirea din sala de judecată, potrivit Antena Stars.

Andreea Bănică are ca dovadă o filmare cu Claudia Pătrășcanu

De altfel, atunci când a luat-o de acasă, Andreea Bănică a filmat-o în momentele de slăbiciune pentru că se aștepta să urmeze un proces de divorț și voia să aibă dovezi, pentru a o ajuta.

”Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”a mai  mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au spălat rufele în public, joi, pe scările Tribunalului, după ce au ieșit din sala de judecată. El a acuzat-o că a vrut să facă circ în fața instanței și a declarat că procesul de divorț a fost amânat pentru luna martie.

“Nu s-a decis nimic, s-a amânat. Voia să facă circ. Au fost audiați doar martorii doar din partea ei audiați. O să mă aduc la Agigea mâine, la ziua copilului, e dreptul meu câștigat în instanță”, a declarat acesta, potrivit Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, detalii despre divorț. Artista a fost dată afară din casă împreună cu copiii

Mai mult, Claudia Pătrășcanu îl acuză consum de droguri și-l pune să repete testul toxicologic, chiar dacă i-a ieșit negativ. Mai exact, artista vrea testarea firelor de păr, care au credibilitate mai mare în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

”Nici un institut medical din România nu are acest test din firul de păr pe care-l cere Claudia. Eu am întrebat doctorul de gardă de la INML și am făcut cel mai complex test. Doamna președintă nu a cerut rezultatul testului”, a mai spus Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău și cei doi copii locuiau într-o vilă din Bolintin Vale.

Claudia Patrascanu si copiii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: