Redactia.ro
Home » Monden » Niculae Bădălău o amenință pe Claudia Pătrășcanu cu plângere penală! Tatăl lui Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa fostei nore

Niculae Bădălău o amenință pe Claudia Pătrășcanu cu plângere penală! Tatăl lui Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa fostei nore

Se pare că tatăl lui Gabi Bădălău, fostul politician Niculae Bădălău, a ajuns la capătul răbdării când vine vorba de divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Așa se face că Niculae Bădălău pregătește o lovitură grea pentru fosta noră, ca răspuns la toate acuzațiile dure aduse la adresa fiului său.

Din câte se știe, Niculae Bădălău nu a fost mulțumit niciodată de alegerile făcute de al său fiu Gabi Bădălău în materie de femei, care s-a plimbat prin tot felul de croaziere și excursii prin țări străine cu femei precum Daniela Crudu și, mai nou, Bianca Drăgușanu, ca să uite de problemele de zi cu zi. Însă când vine vorba Claudia Pătrășcanu, omul politic nu mai iartă! Bădălău Senior este hotărât să pornească război cu fosta noră, iar motivul e halucinant.

Niculae Bădălău, plângere penală pentru Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu escaladează pe z ice trece, mai ales după ce s-a aflat că tânărul afacerist se iubește cu Bianca Drăgușanu, iar cei doi îndrăgostiți au planuri mari să ajungă la altar în viitorul cel mai apropiat. Acuzațiile tot mai dure la adresa fiului său nu l-au lăsat indiferent pe Niculae Bădălău. Iar fostul politician s-a văzut nevoit să intervină în scandalul momentului. Acesta o amenință pe Claudia Pătrășcanu, în calitate de fostă noră, de violarea intimității, potrivit SpyNews.

Niculae Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu, fosta noră, că ar fi făcut publice mai multe conversații, mesaje private și înregistrări și chiar le-ar fi folosit ca mijloc de probă în fața instanței pentru a-l denigra pe Gabi Bădălău, ca să obțină custodia celor doi copii minori pe care soții îi au împreună.

Așadar, Niculae Bădălău pregătește lovitura fatală pentru Claudia Pătrășcanu. Avocații milionarului sunt pe punctul de a încheia formularea unei plângeri penale pe numele Claudiei Pătrășcanu pe motiv de violare a corespondenței. Așadar, nu doar artista va fi cea care va lansează acuzații grave în scandalul momentului.

Rămâne de văzut cât va mai dura procesul de divorț, dar și de custodie dintre cei doi soți Bădălău, deși nu se știe câte alte dosare vor mai apărea și de câte ori îi vom mai vedea pe cei doi ieșind din sălile de judecată.

Niculae Bădălău, despre relația dintre fiul său și Bianca Drăgușanu

Și chiar în mijlocul scandalului de proporții pe care Gabi Bădălău îl duce cu încă soția sa, Claudia Pătrășcanu, familia tânărului mai primește o lovitură. Se pare că sunt semne tot mai clare că în viața lui Gabi Bădălău și-a făcut apariția și Bianca Drăgușanu, care se pregătește deja să ia loc la masa familiei, în calitate de soție a tânărului.

Fostul politician Niculae Bădălău nu ar fi primit cu bucurie o asemenea veste, mai mult, i-ar fi transmis un mesaj dur fiului cu privire la alegerea Biancăi Drăgușanu ca parteneră de viață.

După apariția în spațiul public a informațiilor potrivit cărora Gabi Bădălău s-ar pregăti de nuntă chiar cu Bianca Drăgușanu, cu care a fost surprins atât în Dubai, cât și în Maldive, Niculae Bădălău ar fi reactionat dur.

Potrivit apropiaților lui Niculae Bădălău, fostul politician nu ar fi deloc încântat de relația fiului cu Bianca Drăgușanu. Motivul ar fi că această escapadă amoroasă s-ar răsfrânge ca o adevărată lovitură pentru imaginea de om influent pe care tatăl lui Gabi Bădălău și-a creat-o în ani de zile.

Totodată, există zvonuri că Niculae Bădălău ar fi fost chiar avertizat de cei mai apropiați acestuia că tot comportamentul fiului său îi va dăuna pe viitor, riscând ca numele său să apară în centrul unor scandaluri destul de rușinoase.