Redactia.ro
Home » Monden » Cadoul de mii de euro pe care Gabi Bădălău i l-a făcut Biancăi Drăgușanu. Vedeta „l-a etalat” pe străzile Capitalei

Cadoul de mii de euro pe care Gabi Bădălău i l-a făcut Biancăi Drăgușanu. Vedeta „l-a etalat” pe străzile Capitalei

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! Ce petrecere a dat vedeta pentru a sărbători

Cadoul de mii de euro pe care Gabi Bădălău i l-a făcut Biancăi Drăgușanu. Gabi Bădălău este îndrăgostit iremediabil de blondină. Drept urmare, i-a făcut un cadou de mii de euro, în vacanța de cinci stele din Maldive.

Cadoul de mii de euro pe care Gabi Bădălău i l-a făcut Biancăi Drăgușanu

Cadoul de mii de euro pe care Gabi Bădălău i l-a făcut Biancăi Drăgușanu. Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca Drăgușanu nu doar cu vacanțe scumpe, prin Dubai și Maldive, ci și cu bijuterii în valoare de mii de euro. Zilele acestea, paparazzi cancan.ro au surprins-o pe fosta asistentă TV în parcarea unui mall din Capitală. Tot atunci, ea oferit și primele declarații despre căsătoria cu fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău.

Bianca Drăgușanu a negat că BMW-ul pe care l-a parcat ar fi al lui Gabi Bădălău și a fost reținută în ceea ce privește confirmarea viitoarei căsătorii cu acesta. Cert este că fosta lui Alex Bodi este o femeie fericită acum.

Reporter:”Bianca, ce faci?”

Bianca Drăgușanu: ”Bine, mă duc la sală.”

Reporter: ”Am văzut că ți-ai schimbat și mașina odată cu iubitul?”

Bianca Drăgușanu: ”Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați”

Reporter: ”E adevărat ce s-a vehiculat în presă, urmează o nouă căsătorie?”

Bianca Drăgușanu: ”Om trăi și om vedea”

Reporter: ”Te înțelegi bine cu Gabi?

Bianca Drăgușanu: ”Asta e problema mea. Răspunsul OK: sunt fericită”a fost dialogul dintre blondină și reporter. În tot acest timp, pe mâna Biancăi s-a putut vedea un Rolex în valoare de 50.000 de euro, dar și o geantă Hermes, primită cadou de la Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre cei doi

Claudia Pătrășcanu, cea care încă este în acte soția lui Gabi Bădălău, a confirmat la Antena Stars căsătoria dintre cei doi, ar fi aflat acest lucru chiar de la Gabi Bădălău. ”Da, mi-a confirmat”, a spus artista. Aceasta a mai declarat că pentru a se putea căsători, Gabi Bădălău trebuie să încheie mai întâi procesul de divorț. Ulterior, ea își va vedea strict de creșterea copiilor lor.

”Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a explicat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De altfel, cântăreața nu este geloasă pe fosta asistentă TV și o consideră o femeie frumoasă. Totodată, nu are nimic împotriva faptului că, într-o zi, copiii ei vor sta la masă cu Bianca Drăgușanu.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai subliniat Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: