Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Detaliul observat de fani

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Detaliul observat de fani

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Fanii acestora și-au pus astfel de semne de întrebare, după ce au văzut un story al blondinei, care ar da de înțeles că relația ei cu fiul fostului ministru al Economiei, s-a rupt.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Asta se întreabă fanii blondinei, după ce au văzut un story al ei, de pe Instagram, care ar da de înțeles acest lucru. Să fie oare vorba despre o glumă?

Concret, Bianca Drăgușanu apare într-un filmuleț de pe Tik-Tok, distribuit pe Instagram, cu o prietenă, în care lasă impresia că nu are o relație și că iubește foarte mult ciocolata.

„Fă, când ne facem fă și noi iubiți, că suntem singure din 2002? Vreau să mă atingă și pe mine un bărbat” îi spune prietena ei, în TikTok, iar Bianca Drăgușanu răspunde: „Nu știu fă, mie îmi place ciocolata.”

Căsătoria dintre Gabi Bădălu și Bianca Drăgușanu, confirmată

Zilele acestea, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au stârnit controverse pe seama relației lor. După ce au fost surprinși la cumpărături în Dubai, cei doi au negat existența ei, iar mai apoi, potrivit unor surse Spynews, cei doi ar fi plecat în Maldive, unde au petrecut clipe romantice. Între timp, vacanța din Maldive s-a terminat și cei doi s-au întors în țară. Au fost fotografiați în aeroportul din  Male și nu oricum ci îmbrățișați. Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a confirmat faptul că cei doi se vor căsători, la Antena Stars, vestea i-a dat-o chiar acesta: ”Da, mi-a confirmat”.

De altfel, Gabi Bădălău încă nu a reușit să divorțeze de  Claudia Pătrășcanu, dar vrea să termine cât mai rapid acest lucru, pentru a o putea duce pe Bianca Drăgușanu în fața altarului.

”Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a mai  spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu nu este geloasă pe Bianca Drăgușanu

De altfel, Claudia Pătrășcanu nu îi poartă pică Biancăi Drăgușanu și este conștientă, că la un moment dat, copiii ei vor lua masa cu aceasta.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai subliniat Claudia.

După imaginile din aeroportul Male, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au mai făcut declarații. Gabi Bădălău este fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: