Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău i-a dat deja inelul Biancăi Drăgușanu? Vedeta poartă un inel de logodnă FOTO

Gabi Bădălău i-a dat deja inelul Biancăi Drăgușanu? Vedeta poartă un inel de logodnă FOTO

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

Gabi Bădălău i-a dat deja inelul Biancăi Drăgușanu? La scurt timp după ce iubitul acesteia și Claudia Pătrășcanu s-au prezentat în fața instanței, fiind încă în plin proces de divorț, blondina pare că vrea să pună și mai mult paie pe foc și s-a fotografiat cu un inel de logodnă pe deget. Să fie oare vreun semn că a fost cerută, deja, de soție, așa cum se speculează?

Gabi Bădălău i-a dat deja inelul Biancăi Drăgușanu?

Gabi Bădălău i-a dat deja inelul Biancăi Drăgușanu? Nici bine nu au ieșit Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu din sala de judecată, fiind încă în proces de divorț, că Bianca Drăgușanu a postat un Instastory care dă de gândit că a fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău, așa cum se vehiculează. Blondina și-a fotografiat mâna stângă, iar pe degetul inelar se poate vedea…un inel de logodnă, informează cancan.ro

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, proces de partaj

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat, joi, la Judecătoria Sectorului 6, pentru un nou termen în procesul de divorț, legat de partaj și custodia copiilor. După ce au ieșit din sala de judecată, cei doi și-au spălat rufele în public pe scările Tribunalului. Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău că nu este responsabil față de copii și de consum de droguri. De altfel, acesta i-ar fi cerut 50.000 de euro artistei și chiar patul și mobila unde dorm copiii.

”Copiii nu mai vor să se ducă la el, regret să spun lucrul asta, stând cu valiza acum 2 săptămâni când trebuia să vină să-i ia şi nu a venit, şi vreau să lămuresc lucrul ăsta. Nu a fost prezent la poartă, nu a venit. A cerut 50 de mii de euro de la mine, mama copiiilor lui, a cerut lemnul din casă, patul şi mobila unde dorm copiii”, a spus Claudia Pătrăşcanu despre soţul ei Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a declarat că cea care încă îi este în acte soție i-a cerut 15.000 de euro. Claudia Pătrășcanu spune că își vrea toți banii din munca de la firmele socrilor, pentru care a muncit și a fost neplătită.

“Eu îmi vreau doar banii mei, din munca mea. Am muncit în firmele acestei familii şi nu am fost plătită. Banii din chiria garsonierei, am luat-o prin  credit, Gabi mi-i lua. Vreau banii de la mot, de la botez. Din banii de la petrecerile copiilor noştri şi-a luat un excavator. Când veneam de la concerte, mama lui îmi lua banii pentru a nu fi pe picioarele mele şi să depind de ei. În 2019 am avut agenda plină de contracte. Banii mei nu sunt, îi lua soacra mea. Am fost un om bun, prost de bun. Unde sunt banii mei acum? În gențile și pantofii ei, acolo sunt”, a acuzat Claudia Pătrășcanu.

De altfel, Claudia Pătrășcanu neagă că i-a cerut 15.000 de euro, ci 3000 de euro ca pensie alimentară, pentru copiii lor. Totodată, ea îl acuză că a prezentat contractul de mediere amantei sale, fără să dea numele acesteia.

”A fost vorba de o pensie alimentară de 3.000 de euro, până la 21 de ani, pentru ambii copii. A fost vorba să mă lase în casă, cea trecută pe numele copiilor. Și mai trebuia să îmi dea o mașină, asta am cerut. După o zi de mediere, contractul a fost prezentat amantei sale. Eu am vrut o relație bună cu el pentru copiii mei, atât”,a mai explicat Claudia Pătrășcanu, pentru emisiunea La Măruță.

Andreea Bănică, martoră în dosarul de partaj

Andreea Bănică s-a prezentat, joi, în calitate de martoră la Judecătoria Sectorului 6. Ea a declarat că a luat-o pe Claudia Pătrășcanu de acasă, atunci când Gabi Bădălău a dat-o afară cu copiii. A filmat-o cum plângea, pentru că se aștepta la un astfel de proces și va fi nevoie de probe.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a declarat Andreea Bănică pentru Antena Stars.

Tatăl lui Gabi Bădălău, împotriva relației cu Bianca Drăgușanu

Tatăl lui Gabi Bădălău, Niculae Bădălău (fostul ministru al Economiei, în Guvernul Dăncilă), nu ar fi de acord cu noua relație a fiului său, deoarece ar afecta prestigiul familiei, potrivit unor declarații ale apropiaților lor, pentru Xtra Night Show

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: