Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, lovită de Gabi Bădălău? Artista rupe tăcerea: „Sunt o femeie puternică”

Claudia Pătrășcanu, lovită de Gabi Bădălău? Artista rupe tăcerea: „Sunt o femeie puternică”

Claudia Pătrășcanu șochează din nou cu dezvăluiri incredibile din mijlocul familiei pe care a încercat să o formeze cu Gabi Bădălău. Artista l-a acuzat pe încă soțul ei de acte de violență. Însă a fost Claudia Pătrășcanu lovită de Gabi Bădălău? Ultimele mărturisiri ale femeii care se află în plin război cu bărbatul cu care are doi copii minunați și familia acestuia au șocat pe toată lumea.

Claudia Pătrășcanu este în centrul unuia dintre cele mai dureroase scandaluri din showbiz. Artista și încă soțul ei Gabi Bădălău se judecă de ani de zile într-un proces de divorț anevoios, în care miza uriașă sunt cei doi copii ai cuplului.

În timp ce judecătorii încearcă să ia cea mai bună decizie, curg acuzațiile grave între cei doi soți, care șochează pe toată lumea prin gravitatea situațiilor.

Claudia Pătrășcanu, lovită de Gabi Bădălău?

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat în repetate rânduri pe Gabi Bădălău de multe acțiuni deloc lăudabile. Cântăreața a scos la iveală că tatăl copiilor ei este un împătimit al jocurilor de noroc, al consumul de alcool și substanțe interzise. Totodată, artista l-a acuzat pe Gabi Bădălău și de la infidelitate, chiar și furt și violență. Însă după ploaia de acuzații, Gabi Bădălău a încercat să răspundă de fiecare data cu probe prin care să demonstreze că e nevinovat.

Și chiar dacă prin testele fiul lui Niculae Bădălău a demonstrat că nu a consumat substanțe psihoactive, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că au existat în trecut mai multe episoade de violență ale soțului ei Gabi Bădălău. Mai grav este că acestea s-ar fi consumat chiar în fața celor doi băieți minori ai cuplului.

“De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș fi lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu, după ce a părăsit sala de judecată, potrivit SpyNews.

Andreea Bănică, declarație șocantă despre Claudia

În apărarea celor declarate de Claudia Pătrășcanu a sărit și fosta colegă de trupă a artistei, cântăreața Andreea Bănică, care are calitatea de martor în divorțul dintre Pătrășcanu și Bădălău. Aceasta a povestit momentele dureroase prin care a trecut Claudia Pătrășcanu în timpul relației cu soțul Gabi Bădălău.

Însă totul era bine ferit de ochii lumii, cei doi soți reușind să păstreze aparențele de cuplu fără nicio problemă în fața tuturor, până în momentul izbucnirii scandalului monstru care a zguduit showbizul autohton.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a declarat Andreea Bănică, la ieșirea din sala de judecată.

Câți bani îi cere Claudia Pătrașcanu lui Gabi Bădălău

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este câți bani îi cere Claudia Pătrașcanu lui Gabi Bădălău drept pensie alimentară? Cântăreața și-a acuzat încă actualul soț că e un tată iresponsabil, iar în orice moment, acesta poate reprezenta un pericol pentru cei doi copii ai cuplului.

Conform ultimelor informații, Claudia Pătrășcanu îi cere în instanță lui Gabi Bădălău suma de 15.000 de euro lunar drept pensie alimentară. Mai mult, artista ar cere în urma divorțului și un apartament în Capitală.

Referitor la cerințele exprimate de mama copiilor săi, Gabi Bădălău a declarat că artista are pretenții mari. Potrivit acestuia, suma de bani cerută ca pensie alimentară este foarte mare, spre deosebire de salariul său de doar 7.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: