Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate mari! Artista și-a amânat un eveniment

Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate mari! Artista și-a amânat un eveniment

GALERIE FOTO (2) Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate mari! Artista și-a amânat un concert

Andreea Bănică se s-a confruntat cu probleme de sănătate grave! Aceasta a fost nevoită chiar să își anuleze un eveniment important pe care îl aștepta cu nerăbdare. 

Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate mari

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Artista are o mulțime de fani care o adoră și care o urmăresc cu sufletul la gură atunci când postează ceva nou pe rețelele de socializare. Însă de data aceasta, vedeta nu a venit cu o veste bună, ci cu una chiar îngrijorătoare pentru urmăritorii ei.

De curând, Andreea Bănică a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, fiind nevoită chiar să își anuleze un eveniment important pe care îl aștepta cu nerăbdare. Din păcate vedeta nu s-a simțit deloc bine în ultimele zile, însă le-a promis fanilor că revine cu forțe proaspete.

După o lungă perioadă în care concertele și evenimentele private au fost interzise, blondina a anunțat cu entuziasm că va lua parte la un spectacol care va fi transmis online. Cu toate acestea, problemele de sănătate și-au spus cuvântul, fiind nevoită să anuleze evenimentul.

Acum, vedeta a declarat că se simte ceva mai bine, în ciuda problemelor de sănătate de săptămâna trecută. Ba mai mult, vedeta a reprogramat concertul, spre bucuria fanilor. Blondina le-a spus internauților de pe Instagram că niciodată nu a ajuns să își anuleze un eveniment și a cântat în tot felul de condiții, însă de această dată a fost o excepție critică.

Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate mari! Artista și-a amânat un concert

”Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoră, ei bine nu este ușoară deloc. Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert. Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun. Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez.”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică a făcut noi declarații despre sarcină

Problemele de sănătate pe care Andreea Bănică le-a avut de curând au ridicat câteva semne de întrebare în rândul fanilor. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva vedeta ar fi din nou însărcinată. Totuși, artista a ținut să clarifice acest subiect și le-a mărturisit fanilor că nu este însărcinată și nici nu se gândește să mai aibă încă un copil.

”M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți, avem doi copii minunațipentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei… și cu siguranț nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem sufcient de mult cu ei”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: