Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică își contruiește o casă. Cum va arăta noua locuință: „Dacă vedeți camerele copiilor…”

Andreea Bănică își contruiește o casă. Cum va arăta noua locuință: „Dacă vedeți camerele copiilor…”

GALERIE FOTO (5)

Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, se mută la casă nouă. Vedeta își contruiește o locuință perfectă pentru familia ei. Artista a dezvăluit primele imagini de la noua achiziție.

Andreea Bănică își contruiește o casă

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au planuri mari de viitor! Cântăreața și soțul ei construiesc casa visurilor, perfectă pentru familia lor. Vedeta vrea o locuință mult mai spațioasă, așa că s-a apucat de construit. Chiar ea a dat vestea cea mare și a publicat primele imagini din casa lor. Artista a explicat și ce alegeri a făcut pentru a-și pune la punct noua locuință. A vrut ca parchetul să fie din lemn masiv și a ales încălzirea în pardoseală, pentru că nu-i plac caloriferele la vedere. De altfel, a ales să pună o gresie care imită parchetul, la fel cum a făcut și la hotelul pe care-l deține cu soțul ei.

”În proiect, aveam parchet din lemn masiv, însă am ales încălzirea în pardoseală și automat nu mai putem pune parchetul pentru că nu mai are același randament la căldură. Am decis să punem o gresie care imită parchetul absolut superbă pe care am pus-o și la hotel doar că pe altă nuanță. Nu-mi plac deloc caloriferele la vedere indiferent de model de aceea am ales încălzirea în pardoseală.”, a scris Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.

Ce spune Andreea Bănică despre noua casă

Vedeta își dorește ca noua casă să arate exact așa cum a visat-o. Vrea o piscină în grădină și totul amenajat cu mult bun gust. De altfel, aceasta a dat de înțeles că Sofia și Noah, cei doi copii ai lor, vor avea camerele mult visate în noua locuință.

”Revin cu imagini. Am ales acest stil pentru că sunt genul acela de persoană care dacă face schimbări acelea sunt radicale! Dacă vedeți camerele copiilor…pfoai! Superbe! Noah va fi cel mai fericit!”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: