Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, mărturisire cutremurătoare: „Da, tata m-a bătut, ne bătea pe toate. Dar știam că era bolnav”

Andreea Bănică, mărturisire cutremurătoare: „Da, tata m-a bătut, ne bătea pe toate. Dar știam că era bolnav”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Mereu jovială și cu zâmbetul pe buze, artista n-a lăsat nicicând de înțeles că a întâmpinat, de-a lungul vieții sale, niște momente tare dificile, care și-au pus amprenta asupra ei. Acum, ea a găsit puterea de a vorbi despre violențele din viața ei, mărturisind că ea, mama și sora ei erau adesea agresate de tatăl ei.

Andreea Bănică, mărturisire cutremurătoare: „Da, tata m-a bătut”

Amintindu-și despre copilăria de la Eforie Nord, Andreea Bănică n-a avut cum să omită faptul că tatăl ei a avut o perioadă de declin, în care a băut în exces și a fost agresiv cu ea. „Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav.”, a povestit vizibil afectată Andreea Bănică.

Andreea Bănică despre tatăl ei: „Tata era dur cu mine”

Cum a scăpat de agresiunile tatălui ei

Cântăreața mărturisește că tocmai profesia a scăpat-o din ghearele agresiunii. Ea a tras din greu pentru a-și construi o carieră și pentru a putea pleca de lângă tatăl său. „Cântam non-stop. Nu știu cât se știe despre mine asta. Mă agățam de treaba asta pentru a uita și era singura șansă de a supraviețui. Eram cu Lucian, nu știam cât va sta, nu va sta….Nu știi… Și atunci ce făceam, cântam?”, a mai spus vedeta.

Din păcate, câțiva ani mai târziu, tatăl său și-a găsit și sfârșitul din cauza alcoolului. „A murit din cauza băuturii. S-a întors de la o întâlnire cu băieții. Venea pe stradă, s-a certat cu cineva. Și acea persoană i-a dat un brânci. Și a căzut cu capul de o bordură.”, își amintește, cu durere, artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: