Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, mărturisiri despre accidentul tragic în care și-a pierdut tatăl: „N-au vrut să-l ia la spital..”

Andreea Bănică, mărturisiri despre accidentul tragic în care și-a pierdut tatăl: „N-au vrut să-l ia la spital..”

GALERIE FOTO (2)

Viața ne scoate în cale uneori încercări deosebit de dificile, pe care trebuie să le depășim și să ne găsim puterea să continuăm, indiferent de circumstanțe. Andreea Bănică se numără printre cei care ascund în spatele unui zâmbet perfect multă durere, cauzată de pierderea părinților săi. Amintirile o urmăresc și acum, iar ea a povestit cu greu care a fost motivul tragic pentru care inima tatălui său a încetat să bată.

Andreea Bănică s-a născut în localitatea Eforie Nord, dar viața a purtat-o la București, unde a cunoscut celebritatea datorită talentului său muzical. S-a lansat în industria muzicală acum mai bine de 20 de ani, ceea ce înseamnă că de la o vârstă fragedă a părăsit căminul familiei sale pentru a-și urma visul.

De-a lungul anilor, artista s-a remarcat pentru frumusețea și naturalețea sa, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă. Și-a deschis sufletul în fața publicului său, iar la un moment dat a vorbit chiar despre cel mai trist episod din viața sa: moartea părinților săi.

Andreea Bănică, mărturisiri despre accidentul tragic în care și-a pierdut tatăl

Cel care s-a stins primul a fost tatăl său, în anul 2001, urmat în 2003 de soția sa. Bărbatul a fost victima unui accident tragic, iar făptașul a rămas încă nepedepsit. Andreea nu a putut să schimbe nimic, mai ales că părintele său era în stare de ebrietate în acel moment.

Totul ar fi pornit de la o simplă ceartă într-o seară în care tatăl Andreei Bănică se întorcea acasă după o întâlnire cu prietenii săi. Toți își pierduseră mințile din cauza alcoolului, iar discuția dintre bărbat și o cunoștință de-a sa a evoluat rapid într-o situație agresivă. Nu a fost vorba de o băitaie, ci mai degrabă de un accident teribil, în care părintele artistei a fost împins și a căzut.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru el, ba chiar au refuzat să-l transporte atunci la spital din cauza faptului că consumase alcool în prealabil.

„A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat”, a povestit Andreea Bănică într-o emisiune TV.

Momentul în care a aflat tragica veste

Andreea Bănică nu va uita niciodată momentul în care a aflat că părintele său a încetat din viață. Se pregătea să participe la petrecerea unuia dintre prietenii săi și totul era aproape gata, când telefonul său a sunat. La celălalt capăt era chiar sora sa, care cu greu i-a spus că tatăl lor s-a stins.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: