Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, nouă intervenție estetică! Artista le-a arătat fanilor pas cu pas ce și-a făcut

Andreea Bănică, nouă intervenție estetică! Artista le-a arătat fanilor pas cu pas ce și-a făcut

GALERIE FOTO (3)

De curând, Andreea Bănică a trecut printr-o nouă intervenție estetică. Mai mult, a împărtășit cu fanii întreaga experiență, arătând cum au decurs lucrurile pas cu pas și care a fost rezultatul.

La cei 43 de ani, Andreea Bănică a devenit din ce în ce mai atentă cu aspectul ei. Și spre surprinderea tuturor, deși în trecut declara că nu îi surâde ideea de operații estetice, iată că acum a început să treacă pragul clinicilor de beauty pentru “mici retușuri”.

Recent, blondina și-a făcut injecții în obraji pentru un aspect mai plin. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, artista a fost sinceră cu fanii ei, împărtășind pe rețelele de socializare fiecare etapă a tratamentului.

Andreea Bănică, nouă intervenție estetică! Artista le-a arătat fanilor pas cu pas ce și-a făcut

Aflată în drum spre clinica estetică, Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că i-ar plăcea să aibă obrajii ceva mai plini. Iar pentru acest lucru, trebuie să treacă printr-o procedură facial.

,,Abia aștept să-mi fac azi un tratament la față de hidratare”, a declarat vedeta într-un story pe Instagram, în timp ce se pregătea să pășească pragul clinicii, potrivit Click.ro.

Nu și-a lăsat fanii curioși să aștepte până la rezultatul final, ci a documentat fiecare pas al intervenției de la nivelul feței.

Sursa foto: Instagram/ Click.ro

Andreea Bănică, interveție estetică explicată pas cu pas

Medicii esteticieni au făcut prima dată un peeling, prin care a îndepărtat celulele moarte de la nivelul feței. Au urmat o serie de injecții în față, pentru a-i reda vedetei aspectul hidratat mult dorit al obrajilor.

Substanța administrată conține acid hialuronic și are efect de hidratare, ușoară volumizare și lifting al obrajilor.

Injecțiile cu acid hialuronic au fost urmate de un tratament cu lumină roșie, menit să stimuleze producția de colagen și să confere un aspect mai tânăr pielii.

Cu tenul puțin roșu imediat după procedure, Andreea Bănică s-a arătat bucuroasă de rezultat.

Cum arată acum Andreea Bănică

Andreea Bănică s-a declarat foarte mulțumită de cum arată chipul ei. Din câte se pare, a obținut schimbarea pe care o dorea în privința aspectului obrajilor.

Iar la cei 43 de ani, blondina arată din ce în ce mai bine, reușind să păcălească foarte bine vârsta din buletin chiar și fără machiaj. Totodată, revenirea pe scenă, în fața publicului, după 2 ani de pandemie, pare să fie foarte importantă pentru artistă, care acum este într-o formă de zile mari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: