Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, propuneri indecente de la un miliardar „Mi-a fost rușine de rușinea lui”

Andreea Bănică, propuneri indecente de la un miliardar „Mi-a fost rușine de rușinea lui”

Andreea Bănică a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde cântăreața a oferit detalii incendiare din viața ei. Printre răspunsurile vedetei s-a aflat și o povestioară petrecută în preajma unui miliardar. Acesta i-ar fi făcut niște porpuneri inadecvate. Iată toate detaliile!

Andreea Bănică, curtată de un miliardar

Vedeta a trăit un moment jenant petrecut în prima parte a carierei. Invitată la un eveniment în afara țării, Andreea Bănică a fost curtată de un miliardar care a șocat-o cu propunerile sale.

„Vai, m-am simțit foarte prost în acel moment. Nu eram căsătorită. Eram cu Lucian, dar respectivul nu știa că eu am o relație. El era din altă țară de lângă noi. Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe în mașina lui decapotabilă”, a povestit vedeta.

Totată întâmplarea putea fi evitată, dar partenerul de viață al Andreei, Lucian Mitrea, care-i era și impresar la vremea respectivă, a împins-o din neatenție în brațele bogătașului.

„Lucian, cum e el foarte zăpăcit și normal așa, câteodată anormal pentru unii, mi-a spus hai du-te și plimbă-te. El e foarte pasionat de mașini. Nu s-a gândit o clipă că respectivul are intenții pentru mine”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai.

Andreaa Bănică: „Nu aveam nici bani pe atunci”

Ajunsă în mașină miliardarului, Andreea s-a trezit cu o propunere șocantă. Bărbatul ar fi insinuat că-i oferă mașina de lux, care se pare că era „ceva decapotabil, roșu…un Porsche.”

„Eram sub scaun de rușine. Cred că m-am înroșit toată din cap până în picioare. Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să-mi spună. (…) Mă gândeam ce-ar trebui să facă fetele pentru acea mașină”, a relatat blondina.

Cântăreața a concluzionat că a reușit să blocheze politcos avansurile miliardarului. Ajunsă înapoi la iubitul ei, Lucian, acesta și-a cerut scuze după ce a aflat în ce situație jenantă a pus-o. Aceasta a mai menționat că în acea vreme nu aveau nici ea, nici Lucian o situație financiară prea bună:

„Nu aveam nici bani pe atunci, nu aveam nici mașini. Eram oarecum așa la începuturile noastre”, a declarat Andreea Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: