Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu Andrei Zaharescu, fostul soț. Primele declarații ale prezentatoarei: „Se ocupă avocații”

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu Andrei Zaharescu, fostul soț. Primele declarații ale prezentatoarei: „Se ocupă avocații”

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au separat în urmă cu 9 ani, însă abia acum au reușit să își încheie socotelile. Curțile de Judecată nu le dau pace… sau mai bine zis, ei nu le dau lor pace.

Cei doi foști prezentatori de televiziune au împreună doi copii și au fost căsătoriți timp de 15 ani.

După ce au hotărât să divorțeze în urmă cu 9 ani, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au tot plimbat prin tribunale pentru a face partajul și pentru a lămuri situația bunurilor comune, dobândite în timpul căsniciei. Frumoasa prezentatoare de la Prima TV a hotărât că este momentul să se despartă de tatăl copiilor ei în momentul în care și-a dat seama că nu se mai simte bine în mariajul lor.

Din momentul în care au hotărât că trebuie să pună capăt căsniciei lor, cei doi au trecut prin mai multe procese. Acestea au fost legate de partajul bunurilor comune, dar și de pensia alimentară a celor doi copii pe care îi au împreună. Ultimul proces dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Situația nu a fost favorabilă pentru Andreea, astfel că magistrații i-au dat câștig de cauză fostului ei soț.

Potrivit minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea făcută de Andreea Berecleanu a fost respinsă.

Fosta prezentatoare de televiziune nu a primit nici măcar banii pentru cheltuielile de judecată, conform Fanatik. Se pare că partajul celor doi ar fi fost încurcat de o firmă pe care o deschiseseră împreună în urmă cu mai mulți ani.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis judecătorii.

Când și-a dat seama Andreea Berecleanu că trebuie să divorțeze

Andreea Berecleanu și-a dat seama că nu mai poate continua relația cu fostul său soț în momentul în care a observat că nu mai pot râde împreună.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial.”, spunea Andreea Berecleanu pe atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: