Redactia.ro
Home » TV » Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Unde va prezenta aceasta

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Unde va prezenta aceasta

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune

Andreea Berecleanu se întoarce pe micile ecrane. Aceasta a renunțat la prostul de televiziune Antena1 și s-a mutat la Prima TV, unde va prezenta Focur, principaul jurnal al zile.

Andreea Berecleanu revine pe ecrane la Prima TV

Potrivit click.ro, Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii,iar în weekend, gazda jurnalului Focus va fi Roxana Hulpe, jurnalista venită de la Pro TV.

Anunțul vine după ce , în urmă cu două luni, jurnalista a părăsit trustul Intact după 17 ani de colaborare. Aceasta a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19:00 timp de 10 ani. În locul ei, acum, prezintă știrile Sandra Stoicescu.

Prima TV trece printr-un val de schimbări. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

Andreea Berecleanu nu acceptă situații impuse

Andreea Berecleanu nu a vrut să dezvăluie motivele despărțirii de Antena1, însă în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook, aceasta a declarat că nu va accepta ”situații impuse”.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse”, anunţa Andreea Berecleanu.

”Regret mulți oameni din Antena, regret faptul că nu am putut să îmi mai desfășor meseria care îmi plăcea enorm conform principiilor mele, dar rămân un jurnalist activ. Nici nu am cum altfel după 27 de ani de activitate fără întrerupere. Decizia de a pleca nu e un moft”, a mai spus aceasta.

Potricit capital.ro, o anumită persoană, care se află acum într-o poziție cheie la Prima TV, ar fi jucat un rol cheie în decizia luată de Andreea Berecleanu. Sursele au dezvăluit că Anca Budinschi – fost director al PRO TV – ar fi fost una dintre persoanele care a contribuit la aducerea lui Berecleanu la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: