Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a comis-o în direct! Ce gafă a putut face live prezentatoarea

Andreea Esca a comis-o în direct! Ce gafă a putut face live prezentatoarea

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit.

Andreea Esca este de departe cea mai iubită, talentată și cunoscută prezentatoare de la noi. De-alungul timpului a avut mii de ore de emisie la pupitrul de știri al PRO TV. Andreea Esca a devenit preferata publicului, dar nu mulți știu că la un moment dat, deși aparițiile ei sunt fără cusur, a făcut o gafă chiar în direct. Despre ce este vorba.

Andreea Esca, gafă în direct

Chiar Andreea Esca a povestit o întâmplare penibilă dar foarte amuzantă din cariera sa. Vedeta de televiziune a mărturisit că la un moment dat, când era în emisie, a făcut o gafă de proporții. Niciun om nu este fără de greșeală la locul de muncă și iată că nici cea mai bună prezentatoare de știri nu este. Andreea Esca a relatat că în cadrul unei ediții de știri, din cauza faptului că nu a fots înștiințată de producători de o schimbare în desfășurarea emisiunii, a încurcat invitații.

E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut.”, a spus Andreea Esca în cadrul unui interviu.

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme

Andreea Esca, sinceră ca de obicei, a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească 6 kilograme. Vedeta a recunoscut că s-a lăsat pe mâna unui nutriționist cu care a colaborat și fiica sa. Prezentatoarea a menționat că un lucru important este că nu a eliminat nimic din meniul ei zilnic ci doar este atentă să nu mănânce două feluri de proteine la o masă.

Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.„, a spus Andreea Esca pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: