Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a păstrat secretul, după 25 de ani de presă: „M-a însoțit toată viața”

Andreea Esca a păstrat secretul, după 25 de ani de presă: „M-a însoțit toată viața”

GALERIE FOTO (4)  Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască FOTO

Andreea Esca a păstrat secretul, după 25 de ani de presă. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Andreea Esca se află de mai bine de două decenii la pupitrul știrilor de la PRO TV. Vedeta a păstrat un secret pe care l-a dezvăluit abia acum.

Andreea Esca a păstrat secretul, după 25 de ani de presă: „M-a însoțit toată viața”

Andreea Esca a păstrat secretul, după 25 de ani de presă. Andree Esca este considerată una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din țară. De 25 de ani, vedeta aduce cele mai importante știri în casele românilor, fiind îndrăgită pentru cariera sa longevivă. Jurnalista a reușit să ascundă un mare secret. Deși se află zilnic la televizor, anii de muncă și meseria pe care o are și-a pus amprenta asupra ei. Chiar și așa, Andreea Esca a reușit să găsească variante pentru ca telespectatorii să nu observe nimic. În timpul liber, Andreea se afișează cu ochelari, dar în timp ce prezintă știrile renunță la ei, deși are miopie. Jurnalista a mărturisit că a preferat să poarte lentile.

Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi.„,a spus vedeta pe rețelele de socializare.

Andreea Esca are 48 de ani, dar nu își afișează vârsta. Știrista este atentă să ducă un stil de viață echilibrat, cu alimentație sănătoasă și sport. ”Da, am ținut dietă, am mers întâi la o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a spus Andreea Esca pentru Click.ro.

Andreea Esca dezvăluie care e secretul carierei sale

Esca a dezvăluit care este secretul carierei sale de succes. Sinceră și conștinetă de toată munca pe care a depus-o de lungul anilor, Andreea Esca a mărturisit că pentru ea, prezentarea știrilor este mai mult decât o citire a prompterului.

„E adevărat ca nu am fost niciodată omul care să zică nu, orice mi s-a propus am fost deschisă, m-am dus si am încercat.. nu pot să zic ca mi-am dorit ceva şi nu am muncit. Nu am citit niciodată un text pe care eu să nu fi intervenit… aşa mi se pare normal ca atunci când scoti ceva pe gură să întelegi ce spui si să transmiţi in cea mai bună formă mesajul telespectatorilor. Şi întotdeauna când aud asta le zic: da, suntem niste cititori de prompter, ia veniti şi dumneavostră… important e să fim niste cititori de prompter cu talent”, a declarat Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: