Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a renunțat la sutien, la plajă! Cum s-a postat vedeta Pro TV pe rețelele de socializare

Andreea Esca a renunțat la sutien, la plajă! Cum s-a postat vedeta Pro TV pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (4)

Pe Andreea Esca o știe toată România, dar așa nu au văzut-o mulți! Celebra știristă Pro TV a renunțat la sutien, la plajă, apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare!

Andreea Esca și-a surprins fanii cu niște imagini cu totul neașteptate! Nimeni nu se aștepta să o vadă pe știrista Pro TV pozând fără sutien, la plajă.

Andreea Esca a renunțat la sutien, la plajă!

Vedeta TV a făcut plajă topless, publicând pe Instagram două imagini prin care a lăsat de înțeles că a a renunțat la sutien. Dacă în prima poză postată, se poate observa că vedeta a pozat în costum de baie, însă în cea de-a doua imagine, știrista și-a pozat sutietul agățat de o scară din lemn.

 

 

Andreea Esca, ipostază incendiară în direct la TV

Însă nu e prima dată când celebra știristă Pro TV este surprinsă într-o ipostază incendiară. Mai exact, jurnalista a avut parte de o apariție de senzație pe sticlă, chiar în direct! În timp ce prezenta o știre, i s-a văzut breteaua de la sutien.

Însă nu este tot. Telespectatorii s-au putut bucura de o priveliște de zile mari, atunci când bluza roz a prezentatoarei a lăsat la vedere bustul generos, care sigur a stârnit invidia oricărei doamne sau domnișoare!

Andreea Esca, poza la care nimeni nu se aștepta

Andreea Esca și-a mai surprins internauții și în trecut cu o postare pe pagina sa de Instagram. Faimoasa știristă de la Pro TV a postat o poză cu Alexia Eram, fiica ei. Însă gestul vedetei Pro i-a lăsat pe toți fără cuvinte, mai ales că ipostaza în care apărea fata ei nu era deloc una cuminte.

Poza postată o surprinde pe Alexia Eram purtând un costum de baie de culoare aurie. Aceasta se află împreună cu mama sa la malul mării acolo are loc un eveniment al publicației online, Alist Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: