Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca intervine în scandalul dintre fiica ei și Antonia. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Andreea Esca intervine în scandalul dintre fiica ei și Antonia. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Andreea Esca, jurnalista și prezentatoarea de la PRO TV, își apără fiica în scandalul cu Antonia și Alex Velea. Prezentatoarea TV a avut o discuție serioasă cu fiica ei.

 

Cine a fost afectat de  întregul scandal

Pretenia dintre Antonia și Alexia Eram a  luat sfârșit din cauza faptului că iubita lui Alex Velea nu suporta ca fiica Andreei Esca să fie atât de prezentă în studioul lor. Antonia a părut deranjată de prezența Alexiei, motiv pentru care i-a transmis în ultimul timp mesaje sublminale Alexiei. Alex Velea s-a conformat și i-a interzis Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, pe capul lor.

“Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a scris artista Antonia.

De acolo a fost doar un pas până la un scandal de proporții. După un schimb acid de replici prin intermediul social media, Alex Velea a decis întreruperea colaborării cu Mario, cel pe care l-a crescut încă de la vârsta de 11 ani, dar și cea cu Lino Golden. Artistul i-a acuzat pe cei doi că au uitat de unde au plecat și că au mușcat mâna care i-a hrănit. Tot acest scandal a făcut și victime colaterale. Alex Velea și-a concediat impresarul, pe Ursu, omul care i-a stat alături de la începutul carierei, doar pentru că acesta nu a vrut să renunțe la a-i mai reprezenta pe Mario și pe Lino.

 

Andreea Esca și-a pus la punct fiica

Andreea Esca și-a pus la punct fiica și a intervenit în scandalul momentului.

La o lună de când scandalul dintre Alexia Eram și Antonia a izbucnit și a luat proporții, Andreea Esca a intervenit. Scandalul nu a afectat doar prietenia dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Goden, dar și imaginea celebrei prezentatoare TV de la PRO.

Văzând că lucrurile merg mult prea departe și că numele fiicei sale apare zi de zi în presă, Andreea Esca a luat atitudine. Potrivit surselor noastre, prezentatoarea știrilor PRO TV a avut o discuție serioasă cu fiica ei.

Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale”, au spus surse apropiate.

Prezentatoarea TV a avut o discuție serioasă cu Alexia și a rugat-o să nu mai posteze mesaje pe rețelele de socializare, care ar putea fi interpretate.

,,I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apopiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică. Au o relație deosebită, iar Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema”, au declarat apropiați ai celor două, pentru impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: