Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca și soțul ei, luni de procese pentru 72 de lei. Cine i-a dat în judecată 

Andreea Esca și soțul ei, luni de procese pentru 72 de lei. Cine i-a dat în judecată 

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au trecut prin șapte luni de procese pentru o datorie de 72 de lei. Administrația Fondului Imobiliar i-a dat în judecată și în sfârșit s-a finalizat judecata. Iată detaliile! 

Andreea Esca dată în judecată de Administrația Fondului Imobiliar pentru 72 de lei

Andreea Esca și Alexandre Eram au avut parte de un proces de 7 luni de zile ce a început la sfârșitul lunii februarie, deschis de către Administrația Fondului Imobiliar, deoarece nu și-ar fi plătit chiriile datorate statului, potrivit Fanatik.ro.  Andreea Esca și soțul ei au avut astfel de plătit datoria de 72 de lei celor de la Administrația Fondului Imobiliar

„Obiectul procesului: datoriile pe care le-ar fi acumulat pentru că nu au plătit chiria datorată pentru folosirea unei curți, precum și penalitățile de întârziere.

Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 (…) reclamanta Administraţia Fondului Imobiliar, în contradictoriu cu pârâţii (Andreea Esca și Alexandre Eram, n. red.), a solicitat instanței să dispună obligarea acestora la plata sumei de 145, 04 lei constituită din 72, 52 lei chirie restantă și 72, 52 lei majorări de întârziere.

Suma ce face obiectul acțiunii reprezintă contravaloarea folosinței de către pârâți a imobilului teren-curte. (…) La data de 19.07.2022, reclamanta a depus la dosarul cauzei note scrise, prin care a solicitat respingerea cererii ca rămasă fără obiect, față de împrejurarea că debitul ce face obiectul acțiunii a fost achitat în integralitate”, se arată în minuta ședinței de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Alexia Eram nu știe câți bani încasează lunar mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram susține că nu cunoaște suma pe care o încasează mama sa de la trustul PRO TV și că nici nu a deschis vreodată acest subiect:

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal cămama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram conform cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: