Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel

Andreea Ibacka a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel

GALERIE FOTO (2) Andreea Ibacka a născut!

Andreea Ibacka a născut! Soția lui Cabral a născut în urmă cu câteva minute. Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.Atât ea, cât și soțul ei sunt extrem de fericiți. Vestea a fost dată de prezentatorul Tv! Cum se simt Andreea și fiul ei?

Andreea Ibacka a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel

Andreea Ibacka a născut. Andreea Ibacka a născut în urmă cu puțin timp. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatorul tv a fost cel care a dat minunata veste pe rețelele de socializare. Cabral și Andreea sunt în culmea fericirii, acum că au devenit părinți pentru a doua oară. După luni de așteptare, blondina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.  Cabral a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire pentru toți cei care le-au fost alături în această perioadă.

Cu doar câteva ore în urmă, Andreea le-a spus fanilor săi că a intrat deja în travaliu și se afla în drum spre spital. Odată cu venirea acestei vești minuntate, Cabral a mărturisit că Andreea se simte foarte bine, iar el și fetița lor, Namiko, plâng de fericire.  Celebra actriță și-a dorit foarte mult să devină mamă pentru a doua oară, iar visul i s-a îndeplinit când a aflat că este însărcinată din nou. Namiko abia așteaptă să-și cunoască frățiorul. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine.Andreea Ibacka e bine și ea.Eu sunt acasă cu Namiko.Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral.

Actrița a povestit momentul în care i-a spus soțului ei că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

„Ne-am dus la un restaurant noi doi și un prieten bun de-al nostru, Vlad. Am nimerit la o toaleta mică, unisex. Am făcut testul, oamenii tot băteau în ușă. Mă întorc la masa și băieții au programat un test-drive, că eu voiam să îmi schimb mașina.

Ne sună vânzătorul sa mergem, eu cu barza în geantă. Și pentru că oriunde merge Cabral crește prețul..nu că ar fi el vreun milionar, că l-am luat în rate, am decis să mergem eu si Vlad drept iubiți. Ajungem cu testul de sarcina în geanta la Cotroceni. După 45 de minute mi-am amintit de testul ăla. Când mă uit erau toate liniile.’, a explicat amuzată Andreea Ibacka.

Andreea impreuna cu familia sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: