Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka se pregătește să nască! Ce mesaj le-a transmis fanilor înainte de a deveni mămică pentru a doua oară

Andreea Ibacka se pregătește să nască! Ce mesaj le-a transmis fanilor înainte de a deveni mămică pentru a doua oară

Andreea Ibacka și Cabral sunt doi părinți fericiți și împliniți. Cele două vedete așteaptă cu nerăbadare din moment în moment să își strângă în brațe cel de-al doilea copil. Andreea Ibacka a mărturisit că este copleșită de emoție și a împărtășit câteva dintre gândurile sale cu internauții. Ce spune viitoarea proaspătă mămică.

Andreea Ibacka va naște zilele acestea

Andreea Ibacka a mărturisit că va naște în următoarele zile. Blondina este copleșită de emoții, chiar dacă a mai trecut deja prin această experiență. Vedeta a publicat un mesaj către internauți în care le vorbește despre sentimentele care o încearcă în ultima vreme. Andreea Ibacka a spus că în ultimele nopți respiră destul de greu cu deoarece burtica i-a crescut semnificativ de mult. Tot ea a continuat spunând că după ce va naște îi va fi dor de aceste momente și de burtica de graviduță.

Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. ?? Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă.„, a scris Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a sărit un gard de 2,5 metri. Care a fost motivul?

Cu toate că este în luna a noua de sarcină, Andreea Ibacka a avut parte de o aventură. Vedeta a povestit că a sărit gardul. Motivul? A rămas blocată în curte. După ce soțul ei, Cabral a povestit isprava pe internet, Andreea a publicat și varianta ei de poveste.

M-am găsit într-o situație în care n-am avut altă variantă. Am rămas blocată. Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțiile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise, și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se închuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul. Gardul avea 2.5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul.„, a relatat Andreea Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: