Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Ibacka, strigăt disperat pentru comunitate. Cabral și soția sa trec prin momente dificile

Andreea Ibacka, strigăt disperat pentru comunitate. Cabral și soția sa trec prin momente dificile

Andreea Ibacka

Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Andreea Ibacka, cunoscuta actriță și soția prezentatorului Cabral Ibacka, a lansat un apel disperat pentru ajutorul cetățenilor. În timpul vacanței lor la Marea Neagră, în Mamaia Nord – Năvodari, doi dintre câinii lor dragi, de rasa cane corso, au dispărut din curtea apartamentului în care erau cazați.

UPDATE: Cateii au fost gasiti! 

 

În ciuda eforturilor lor neîncetate de a-i găsi, șansele de a-i recupera fără sprijinul comunității par tot mai mici. Andreea a explicat circumstanțele dispariției și a oferit detalii esențiale pentru recunoașterea și salvarea câinilor lor.

Strigătul disperat al Andreei Ibacka

Câinii pierduți sunt doi cane corso de culoare neagră, un mascul și o femelă, ambii în vârstă de 8 ani și sterilizați. Andreea a subliniat că aceștia nu sunt agresivi și răspund la numele Maki și Mayra. Mai mult, unul dintre ei are nevoie urgentă de tratament pentru epilepsie, care trebuie administrat cât mai rapid posibil.

Andreea și Cabral au început căutările la ora 7:45 dimineața, mobilizând mai multe mașini pentru a-i găsi pe cei doi câini. Cu toate acestea, Andreea recunoaște că salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul comunității.

„AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la MAMAIA NORD – NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid).

Andreea și Cabral Ibacka trec prin momente dificile după dispariția celor doi câini cane corso

Cabral Ibacka, cunoscutul prezentator TV, și soția sa, Andreea, sunt foarte atașați de câinii lor, iar dispariția acestora a produs multă suferință în familia lor. Cu fiecare oră care trece, speranțele lor de a-i găsi se reduc, de aceea fac apel la solidaritatea și generozitatea oamenilor din zonă și nu numai.

Oricine are informații despre câinii pierduți sau i-a văzut în zona Mamaia Nord – Năvodari este rugat să contacteze familia Ibacka la numărul de telefon menționat. Chiar și cele mai mici detalii pot fi cruciale în localizarea câinilor. Cetățenii sunt, de asemenea, încurajați să distribuie mesajul pe rețelele sociale pentru a crește șansele de recuperare.

Apelul lor disperat la ajutor reflectă legătura puternică pe care o au cu animalele lor de companie și nevoia urgentă de a le găsi. Mobilizarea comunității și distribuirea informațiilor sunt esențiale în aceste momente critice. Toți cei care au informații sunt rugați să contacteze familia Ibacka și să contribuie la eforturile de recuperare a câinilor pierduți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: