Redactia.ro
Home » Stil de viață » Andreea Mantea a recurs la un truc secret prin care a slăbit 10 kilograme. Noi l-am aflat!

Andreea Mantea a recurs la un truc secret prin care a slăbit 10 kilograme. Noi l-am aflat!

Andreea Mantea s-a pus pe treabă. Prezentatoarea de la Kanal D şi-a propus să slăbească semnfiicativ şi, se pare, se află pe drumul cel bun. Bruneta a dat jos deja 10 kilograme, dar nu vrea să se oprească aici.

Vedeta TV are şi câteva trucuri prin care să depăşească perioada critică de dietă şi sacrificii alimentare.

Andreea Mantea dublează „porţia” de sport

Andreea Mantea a reușit să dea jos 10 kilograme, în ultimele 3 luni, iar prezentatoarea mărturisește că zilnic face sport, însă alimentația joacă un rol foarte important. Acum, trebuie să renunțe la mai multe alimente pentru a se ține de dietă.

Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate”, a povestit Andreea Mantea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Mantea a dezvăluit care e secretul la care recurge în zilele în care nu rezistă tentaţiei de mănca dulciuri şi carbohidraţi.

„Când trişez, a doua zi fac mai mult sport. Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei”, a mai povestit ea.

E alergică la fructele de vară

Andreea Mantea a aflat în urma analizelor, că, pentru ea, ceapa și cireșele sunt periculoase.

Aşa mi-a zis doctorul, după analize. Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella”, a mai spus ea.

Ce ar mânca Mantea non-stop? Fructe de mare. „Doar că nu pot, din cauza alergiei”, a zis, dezamăgită, prezentatoarea TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: