Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea are deja probleme în cuplu? Ce reproșuri îi face logodnicului ei?

Andreea Mantea are deja probleme în cuplu? Ce reproșuri îi face logodnicului ei?

Andreea Mantea pare să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat. Însă, ca în orice cuplu,  Andreea are parte și de certuri și discuții. 

 

 

Ce reproșuri îi face logodnicului ei?

 

 

Andreea Mantea și iubitul său par să aibă deja probleme în cuplu. Cei doi au o relație de mai bine de 5 ani, însă, nu s-au afișat niciodată împreună. Într-o nouă ediție a emisiunii ,,Trăiri alături de Andreea Mantea”, vedeta nu ezită să arate tot.

Într-o conversație telefonică cu iubitul ei, Andreea îi atrage atenția acestuia ,,Am și eu o rugăminte la tine. Dacă vezi că este ceva în casa asta, care nu funcționează, care cade, nu se înșurubă, care nu mai merge cum trebuie…Uită-te și tu, cad dulapurile peste noi”, i-a repoșat vedeta.

Mai mult, Andreea se plânge că iubitul nu își ia ,,La revedere” când pleacă de acasă și că nu o bagă în seamă.  ,,Nu îl interesează’‘, a mai spus aceasta.

Vedeta a arătat și inelul în fața camerei. Relația dntre cei doi pare să ducă la alt nivel. Frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie.

,,Mereu mă ceartă când mănânc ceapă. Zice că mă dă afară din cameră, mă trimite să dorm cu copilul”, mai spune vedeta.

 

 

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste

 

 

Vedeta își ține viața personală departe de ochii publicului. Însă, nu ezită să dea și amănunte sau să facă glume în acest sens.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite și îndrăgite prezentatoare TV din România. Bruneta este axată pe carieră și pe creșterea băiețelului ei, David. După ultimele relații tumultuoase care au atras ochii curioșilor, fosta prezentatoare a emisiunii ,,Puterea dragostei” are o relație pe care a decis să o protejeze de ochii curioșilor.

Andreea Mantea, de la despărţirea de Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, nu a mai apărut în compania vreunui bărbat. Însă, într-o fotografie postată în urmă cu ceva timp, aceasta arată că are o nouă relație. Cei doi sunt deja de 5 ani împreună, dar nu s-au afișat public până în acest moment.

Nu este vorba despre Victor Slav, cum mulţi ar bănui, ci despre un alt bărbat care ar lucra tot în televiziune:  „Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune!”, au spus apropiații vedetei.

Persoane apropiate vedetei vorbesc și despre o logodnă, Andreea Mantea confirmând acest lucru.,, Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au mai spus apropiațiii acesteia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: